Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • В обласному центрі "січовики" провели юнацький футбольний турнір пам’яті Романа Шухевича

В обласному центрі "січовики" провели юнацький футбольний турнір пам’яті Романа Шухевича

В обласному центрі "січовики" провели юнацький футбольний турнір пам’яті Романа Шухевича
ВІДЕО ДНЯ

ГО "Карпатська Січ" спільно із ЦК "Азов" провели Кубок з футболу серед вуличних команд Ужгородського району, приурочений дню народження Героя України, генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича.

Змагання, як завжди, пройшли в бойовій, проте братерській атмосфері, - йдеться у повідомленні ГО "Карпатська Січ".

Реклама

Після жеребкування команди були поділені на дві групи по чотири колектива. Стартовий свисток пролунав о 10-й годині. В групі "А" з трьома виграними матчами перше місце отримала команда з Доманинців ФК "Колосок", другим став колектив "Патріот". Група "Б" була більш видовищною на ігри та голи. Проте і тут були явні два фаворити, які і розділили місця за вихід до півфіналу кубка: першою стала - "Карпатська Січ", другою - ФК "Веселка". В півфіналі ФК "Колосок" без проблем обіграв ФК "Веселка", які перед турніром були його фаворитом, -  3-1. В іншій півфінальній парі "Карпатська Січ" вирвала перемогу в "Патріота", результат матчу 4-3. В матчі за третє місце зустрілись ФК "Веселка" та "Патріот". Це був матч, в якому було забито десять голів, став найрезультативнішим на турнірі, перемогу святкував ФК "Веселка" з рахунком 6-4. В фіналі січовики поступились ФК "Колосок", яка стала найсильнішим колективом серед вуличних команд Ужгородського району, результат фіналу 4-2.

Команди-учасники отримали подяки, а командам, що зайняли перші три місця, було подаровано якісні футбольні м’ячі. ФК "Колосок" як основний призер змагань здобула, крім м’яча, головний приз - Кубок ім. Юрія Шухевича.

Реклама

"Такі турніри стали вже в діяльності патріотів краю традиційними, адже вони покликані не просто зміцнювати спортивний дух молоді Закарпаття, а й є своєрідним викликом сучасному професійному футболу, наскрізь просякнутому комерцією. Крім того, турнір привернув увагу до визначної особистості українського національно-визвольного змагання Юрія Шухевича, адже зараз, як ніколи, молодь повинна шукати натхнення і войовничість у подвигах національних героїв", - розповіли організатори змагань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно