Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відбудуться матчі чемпіонату Європи з регбіліг

В Ужгороді відбудуться матчі чемпіонату Європи з регбіліг

В облдержадміністрації пройшло засідання оргкомітету за участі керівництва ОДА та облради щодо проведення найбільш масштабних спортивних змагань, які пройдуть в Ужгороді вже найближчим часом. Одним із пріоритетних напрямків діяльності управління молоді та спорту є якісне проведення змагань всеукраїнського та міжнародного рівня. Візит заступника міністра підтвердив наміри Міністерства молоді та спорту перенести велику частину змагань саме в Ужгород. Про це також нагадав заступник голови ОДА Михайло Рівіс.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, важливою спортивною подією цього літа стане проведення в Ужгороді матчів Чемпіонату Європи з регбіліг за участю збірних України та Хорватії.

Керівництвом області надано доручення щодо якісного проведення змагань, зокрема щодо належної організації матчів, медичного супроводу тощо. Начальник управління наголосив на тому, що в області не так багато місць, де можна провести змагання високого рівня. "За результатами попередніх робочих нарад було запропоновано провести міжнародні матчі на футбольному полі "Спартак", - зазначив Денис Ман. - У нас на жаль не так багато полів, які б мали можливість приймати матчі такого класу. Але варто відмітити, що основні побоювання навколо цих матчів - у тому, що дитяче футбольне поле може потребувати відновлення. Пропоную дати доручення федерації відновити поле. Якщо необхідно діяльність комісії з оцінки стану поля до та після матчу - ми це в робочому режимі зробимо".

Реклама

Заступник голови ОДА особисто взяв на контроль питання про відновлення поля. Разом з тим він наголосив, що іміджеві спортивні заходи для Закарпатської області сьогодні вкрай важливі.

Ігри пройдуть 31 липня о 18:00 та 2 серпня о 12:00. Збірна України запрошує закарпатських вболівальників на матчі з хорватами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно