Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Ужгородська "Говерла" зіграла внічию з полтавською "Ворсклою"

Ужгородська "Говерла" зіграла внічию з полтавською "Ворсклою"

Ужгородська "Говерла" зіграла внічию з полтавською "Ворсклою"

Обидві команди в рамках першого туру української прем’єр-ліги домоглися синхронних результатів 1:1. Ось тільки емоції за підсумками стартових зустрічей, напевно, були прямо протилежними. Для "Говерли" справжнім дивом виглядала результативна нічия з недавнім фіналістом Ліги Європи  - "Дніпром". Адже склад в ужгородців був зібраний з числа резервістів київського "Динамо" буквально за тиждень до стартового матчу. У свою чергу, "Ворскла" традиційно стабільно провела міжсезоння, в основному лише точково підсиливши деякі позиції. Тому команда з надіями на успішний єврокубковий сезон може бути вельми незадоволена нічиєю на власному полі з "Волинню".

ВІДЕО ДНЯ

Зі стартових хвилин матчу полтавчани заволоділи ініціативою. Раз за разом в перші двадцять хвилин виникали пожежі біля воріт Рудько. Вже на другій хвилині після відмінної передачі від Даллку міг забивати Громов, але далеко відпустив від себе м’яч при можливості опинитися віч-на-віч з голкіпером. Був ще шанс відзначитися у Артема, але м’яч після його удару з лінії штрафного пройшов поруч зі штангою. Нарешті якимось дивом не забив ударом головою Шиндер. З декількох метрів Антон схибив після класної подачі від Ковпака.

І все ж гол у ворота "Говерли" трапився тоді, коли секундна стрілка годинника ледь перевалила за позначку в двадцять хвилин ігрового часу. Санжар Турсунов пройшов вперед по правому флангу атаки, виконав простріл у центр чужій штрафній, звідки Олександр Ковпак не найсильнішим, але точним ударом відправив м’яч у сітку. Після забитого гола полтавчани дозволили собі трохи заспокоїтися. Вони вже особливо не поспішали вперед, тоді як ужгородці в першому таймі так і не продемонстрували яскравої гри.

Реклама

На старті другого тайму гості створили ще один момент. Турсунов прострілив низом з правого флангу на лінію чужої штрафної, звідки Скляр пробив вище воріт. Проте вже в наступні хвилин двадцять вдалося істотно додати в атакуючій грі підопічним Грозного. Особливо допоміг у цьому вихід Кузика на заміну, який взявся долати оборону ворсклян. Один з моментів власноруч створив Орест, але його постріл у дальній кут воріт після швидкісного сольного проходу парирував Богуш. Як і наступне добивання від Савченко.

Міг відзначитися ударом з лінії воротарського і талановитий форвард з "Динамо" Дмитро Хльобас, але його постріл з близької дистанції парирував Богуш. І все ж голкіпер "Ворскли" не зміг допомогти своїй команді декількома хвилинами потому. Під час затяжної атаки ужгородці кілька разів били по воротах. У підсумку сфера відлетіла до Хльобас і той впевненим пострілом з близької дистанції не залишив шансів воротареві гостей - 1:1. Підсумковий нічийний результат виглядає цілком справедливим підсумком зустрічі.

Реклама

Говерла — Ворскла 1:1
Голи: Хлебас, 73 - Ковпак, 21

Говерла: Рудько — Люлька, Ягодинскіс, Лухтанов, Цуріков — Чумак (Кузик, 59), Савченко — Хобленко, Худоб’як (Полегенько, 32), Гемега (Ряшко, 90+2) — Хльобас.

Ворскла: Богуш — Пердута, Даллку, Е. Ткачук, Сімінін — А. Ткачук, Скляр — Турсунов, Громов (Бартулович, 46) — Шиндер (Баранник, 82), Ковпак (Міщенко, 65).

Реклама

Попередження: Цуріков, Хльобас — А. Ткачук, Сімінін.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно