Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • В обласному центрі стартував чемпіонат України з художньої гімнастики

В обласному центрі стартував чемпіонат України з художньої гімнастики

В обласному центрі стартував чемпіонат України з художньої гімнастики

Виконувач обов’язків голови обласної ради Михайло Попович взяв участь участь в урочистому відкритті чемпіонату України з художньої гімнастики, який проходитиме в спортивному комплексі «Юність» з четверга до неділі.

ВІДЕО ДНЯ

Уже другий рік поспіль Ужгород приймає гостей та учасників чемпіонату та кубка України з художньої гімнастики, – повідомляють в Закарпатській облраді.

У чемпіонаті України з художньої гімнастики візьмуть участь 230 спортсменів, які представляють 17 областей та міст України, зокрема: Дніпропетровську, Полтавську, Харківську, Чернігівську, Львівську, Кіровоградську, Волинську, Одеську, Чернівецьку, Харківську, Миколаївську, Запорізьку, Київську, Рівненську, Хмельницьку та Закарпатську області, а також м. Київ.

Реклама

Буде представлена й закарпатська збірна. Нині в трьох школах області (обласній комплексні дитячо-юнацькій спортивній школі обласної організації ФСТ "Україна", обласній комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі обласної організації ФСТ "Динамо", комплексній обласній дитячо-юнацькій спортивній школі обласної організації ФСТ "Спартак") працюють відділення з художньої гімнастики.

Загальна кількість учнів, що навчаються у відділеннях з цього виду спорту складає 164 особи, навчально-тренувальну роботу здійснюють 7 тренерів-викладачів. Крім того 95 осіб відвідують спортивні клуби області. Також в області зареєстрована Закарпатська обласна федерація з художньої гімнастики, яка має свої осередки в Мукачеві та Перечині.

Реклама
В обласному центрі стартував чемпіонат України з художньої гімнастики – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно