Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юнаки ФК "Говерла" зіграли внічию з однолітками із запорізького "Металургу"

Юнаки ФК "Говерла" зіграли внічию з однолітками із запорізького "Металургу"

Юнаки ФК "Говерла" зіграли внічию з однолітками із запорізького "Металургу"

За драматичним сценарієм розвивався хід подій у цьому поєдинку. Незважаючи на спеку, матч проходив у досить швидкому темпі, але переважно до штрафних майданчиків, без особливих загострень. Невелику ініціативу в контролі над м’ячем мали гості. Та це не завадило підопічним Пінковського на 26-й хвилині гри організувати стрімку атаку. З лівого флангу Іван Русин подав у центр карного майданчика гостей, де м’яч приборкав Віктор Гей. Наш хавбек другим дотиком завдав удару по воротам суперника, м’яч влучив у руку оборонця й знову повернувся до Віктора, а от друга спроба вийшла більш вдалою, а головне – результативною – 1:0.

ВІДЕО ДНЯ

Гості гостро відповідали, але наші оборонці не давали їм можливості вийти на оперативний простір, самовіддано блокували небезпечні удари, - стверджує прес-служба ФК "Говерла".

Початок другої половини зустрічі був за «металургами». Після навісної передачі на правий край штрафного майданчика в обопільній боротьбі за верховий м’яч Станіслав Котьо стикнувся з гравцем запорізької команди й зазнав ушкодження після якого не зміг продовжити поєдинок. А рефері призначив пенальті в наші ворота, який точно реалізував Ігнатьєв – 1:1.

Реклама

Далі гра носила перемінний характер, загрози виникали як біля одних, так і інших воріт. На 65-й хвилині Віктор Гей небезпечно пробив – поруч зі стійкою. Через кілька хвилин з-за меж карного майданчика пробиває Добровольський – знову трохи не точно. Ще до цього хороший рейд правим краєм здійснив Юрій Тома. Правда, на його простріл ніхто з партнерів не відгукнувся.

Гострою вийшла й атака гостей на 83-й хвилині, яку завершував Фарід Алі, однак, не зумів як слід підставити ногу й удар у нього не вийшов.

Реклама

Вже на доданих хвилинах гри арбітр знову призначає пенальті в наші ворота. Правда цього разу, Фортуна була на боці говерлян: допомогла стійка воріт. 

U-21: "Говерла" - "Металург" - 1:1 (1:0)

Голи: Гей 26 - Ігнатьєв 48 (п)

Реклама

"Говерла": Погоріляк, Білий, Ряшко (Микитишин 46), Ількович, Котьо (Ковчар 48), Тома, Гей, Гончар (Добровольський 46), Беца, Пітел, Русин.

 

"Металург": Теленков, Клименчук (Стефурак 46), Кравченко, Комлєв, Гапончук (Ключик 75), Плахтир, Ігнатьєв, Карась, Тішкін (Нечипоренко 78), Ігнатенко, Алі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно