Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • В’ячеслав Грозний: "Після "Металіста" не повернусь в Ужгород, якщо не зміниться ситуація в клубі"

В’ячеслав Грозний: "Після "Металіста" не повернусь в Ужгород, якщо не зміниться ситуація в клубі"

В’ячеслав Грозний: "Після "Металіста" не повернусь в Ужгород, якщо не зміниться ситуація в клубі"

Головний тренер ужгородського клубу прокоментував інформацію про свій відхід із «Говерли».

ВІДЕО ДНЯ

- Нам 14-й місяць не платять зарплату, ми премій не отримували за сезони 2013/14 і 2014/15. До початку чемпіонату нам обіцяли частково розрахуватися за борги. Ми отримали тільки одну зарплату - за червень 2014 року. З нами розрахувалися тільки зарплатнею за сезон 2013/14. І я не бачу сенсу далі безкоштовно працювати. Я не хочу безкоштовно працювати. Мені це не цікаво.

В інтернеті почали писати, що Грозний, Величко, тренерський штаб і деякі футболісти отримують гроші, а ті, хто пішов, не отримують. Насправді, навпаки. Частково розраховуються з тими, хто пішов, наскільки мені відомо. Зробили реструктуризацію. У них є агенти, а у нас нікого немає. Крім нас самих ніхто не зможе нас захистити.

Реклама

Тому я нічого не приховую. Повідомив про свій намір Олександру Шуфричу. Мене не влаштовує така ситуація. Ми відіграємо матч з «Металістом» і, можливо, я вже не повернуся сюди працювати, якщо нічого кардинально не зміниться. Але я не бачу, щоб зараз щось змінювалося. У мене не було розмови з Нестором Шуфричем. Розмовляв з Олександром Шуфричем. Висловив свою позицію. Ми за минулий сезон не отримали жодної зарплати. Це не є нормально. Якщо займатися командою - потрібно це робити серйозно. А просто так, без грошей, я не буду працювати.

Залишуся в команді, якщо закриють всі борги по чемпіонату 2014/15. В іншому випадку, не бачу сенсу працювати. Я не хочу так працювати. Як автобусами та потягами їздили, так і будемо їздити. Ось зараз будемо їхати з Ужгорода до Львова, потім зі Львова до Харкова. Зворотно з Харкова до Києва, а автобусом з Києва в Ужгород. Ось зіграли ми з «Дніпром» внічию, з «Ворсклою» внічию, а при цьому не отримали ні копійки премії, ні зарплати. Футболістам нема за що купити їжу, і ніде жити. Хіба це нормально? Бази немає.

Реклама

Зрозумійте, якщо команда за спортивним принципом залишилася в Прем’єр-лізі, то потрібно займатися нею, а не розмови вести. Мене це не влаштовує і я не збираюся так працювати.

Якби закрили чемпіонат 14/15 з тими, хто залишився працювати, було б справедливо. Адже ми залишилися працювати. Тому в мене не залишається іншого виходу, як робити такий крок. На словах борги будуть повертати, але я не збираюся отримати гроші через 5 років. Мені краще знайти команду за кордоном, де мені будуть платити день в день. Практично скрізь, де я працював, не було затримок у зарплаті. Це перша команда, де нам не платять. За 13 місяців ніякої зарплати, а слово «премія» і не існує як таке.

Про все знає керівництво клубу. Але є ж межа терпінню. Крім Шуфрича нікому не потрібен футбол на Закарпатті», - розповів наставник «Говерли».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно