Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Ужгородські "Карпати" двічі розгромили дівчат з тернопільського "Економуніверситету"

Ужгородські "Карпати" двічі розгромили дівчат з тернопільського "Економуніверситету"

Ужгородські "Карпати" двічі розгромили дівчат з тернопільського "Економуніверситету"

Учора в Ужгороді стартував І-й тур ЧУ з гандболу серед жіночих команд Суперліги, в якому ужгородські гандболістки розгромили суперниць із Тернополя.

ВІДЕО ДНЯ

Знову в обласному центрі Закарпаття свято, розпочався чемпіонат і ужгородська команда радує новими перемогами, - повідомляє прес-служба ГК "Карпати".

Вже на 3-й хвилині першого тайму, під шалені оплески, Марина Лєбєдєва святкувала перший забитий гол в цьому сезоні і у ворота "Економуніверситету" зокрема, далі двічі відзначилась Беата Смерека чим дала зрозуміти, що темп гри в ужгородок буде високим. Відповісти тернополяни змогли лише на 7-й хвилині, відзначилась Юлія Мадрі, проте після пропустили шість сухих м’ячів. Час від часу гості намагались засмутити Ірину Яблонську, голкіпера карпатівок, проте більше п’яти голів в першій половині гри забити не зуміли, натомість карпатівки впевнено збільшували перевагу в рахунку. На перерву команди пішли з рахунком 17:5.

Реклама

Друга половина гри розпочалась краще для студенток з Економуніверситету, в перші 7-м хвилин вони зуміли тричі забити, на що господарі відповіли тільки один раз, і як тільки Борис Петровський подумав про таймаут, як його команда знуву на високих швидкостях почала трощити захист тернополянок та зводила нанівець всі атаки підопічних Андрія Варцімаги. Після 40-ї хвилини гри м’яча із власних воріт діставали тільки голкіпери тернопільської команди, а гравчині "Карпат" без особливих зусиль добивали суперниць. Крапку в поєдинку поставила вихованка СДЮШОР-Карпати, Ніколь Чундак, забивши 34-й м’яч у ворота "Економуніверситету".

Карпати - Економуніверситет 34:8 (17:5)

Реклама

Сьогодні ж підопічні Бориса Петровського в рамках жіночої Суперліги повторно переграли тернопільський Економуніверситет.

Карпати - Економуніверситет 20:10 (13:6)

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно