Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді проходить "Кубок Карпат" з гандболу

В Ужгороді проходить "Кубок Карпат" з гандболу

За підтримки Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА з 11 по 13 вересня в спорткомплексі "Юність" проходить міжнародний гандбольний турнір за "Кубок Карпат" серед дівчат 2001/2002 років народження.

ВІДЕО ДНЯ

Змагання присвячені пам’яті почесних працівників гадболу Закарпатської області. Участь у турнірі беруть 5 команд: столична команда "Київ", словацька "Ювента" з Міхайловців, місцевий колектив з Тячева та дві команди, що представляють обласний центр. Команду під назвою "Ужгород-1" (дівчата 2001 року народження) очолює Шукаль Олена Геннадіївна. Трохи молодші спортсменки у Калуцької Марини Володимирівни (2002/2003 років народження).

Учора у спорткомплексі “Юність” у залі №2 впродовж цілого дня проходили поєдинки на груповому етапі. А вже сьогодні стануть відомі імена фіналістів змагань. Напруга поєдинків досить висока – всі команди прагнуть завоювати головний приз змагань. Часом дівчата грали відверто, грубо, не шкодуючи ні себе, ні суперника. Такі змагання для молодих спортсменок – це чудова можливість відчути власний рівень підготовки у матчах з серйозними суперниками. І звісно, відчути смак перемоги – для цього вони тут, – стверджують тренери.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно