Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські «Карпати» обіграли херсонській «Дніпрянку»

Ужгородські «Карпати» обіграли херсонській «Дніпрянку»

Ужгородські «Карпати» у ІІІ тур жіночої Суперліги переграли херсонську «Дніпрянку» з рахунком 23:19.

ВІДЕО ДНЯ

Перший тайм розпочався рівною боротьбою двох команд, але вже за декілька хвилин «Дніпрянка» вийшла вперед. В ужгородок не все вдавалось в захисті, а високі гравці херсонської команди вдало цим користувались. Проте, подолавши стартове хвилювання, гравчині «Карпат» не тільки відігрались, а й активно нав’язували боротьбу та вийшли вперед. У підсумку – 13:7 на користь «Карпат». 

Друга половина зустрічі проходила під цілковитим контролем ужгородок. «Карпати» багато атакували та добре оборонялись. Особливо варто відзначити гру воротаря «Карпат» Ірини Яблонської, яка відбила 17 кидків із 32.

Реклама

У другому таймі Борис Петровський дозволив собі випустити молодих гравців та поекспериментувати зі складом. Так, замість воротаря він випускав польового гравця Надію Воронову, що було неабиякою перевагою під час атаки. Проте, це призвело до того, що воротар не встигла повернутись на свою позицію і херсонки з центра поля закинули м’яч у порожні ворота. Але Надія таки зуміла відбити один з кидків «Дніпрянки», що викликало неабиякий захват у глядачів.

Протягом всієї гри гандболістки грали доволі грубо, про що свідчать три жовті картки, численні двохвилинні вилучення та семиметрові кидки. У підсумку, «Карпати» десять хвилин грали у меншості
Найточнішими у складі ужгородок була Дарія Кот, яка закинула дев’ять м’ячів. Найкращим гравцем херсонської «Дніпрянки» можна назвати Яну Реву, яка закинула сім м’ячів.

Реклама

Другий матч відбудеться сьогодні, 17 жовтня, в спорткомплексі «Юність». Початок о 13:00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно