Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Ужгород" на виїзді переконливо обіграв "Мукачево"

"Ужгород" на виїзді переконливо обіграв "Мукачево"
ВІДЕО ДНЯ

Учора на мукачівському стадіоні "Авангард" відбулась чергова гра чемпіонату Закарпаття з футболу, у якому зустріччались ДЮФК "Мукачево" та ФК "Ужгород". Ця гра була принциповою не лише через географічне розташування, але й через турнірну причину: ужгородцям як ніколи була потрібна перемога у Мукачеві, оскільки вона дає можливість і надалі боротись за чемпіонство, залишившись на першій сходинці у турнірній таблиці. У свою чергу для мукачівців виграш у матчі допоміг би не опуститись у підсумковому рейтингу.

Щодо перебігу поєдинку, то тут варто відзначити те, що ужгородці у першому таймі виглядали більш мотивованими. Так, за стартову сорокап’ятихвилинку гості з обласного центру тричі відзначились у воротах господарів. Хоча перший гол був забитий завдяки доволі суперечливому пенальті. Протягом першого тайму відзначились Роберт Гегедош та Іван Бандурович.

Реклама

Друга частина поєдинку була для мукачівських глядачів цікавою, оскільки футболісти з міста над Латорицею зрозуміли, що втрачати вже нічого і пішли відквитати пропущене. Звісно, гра була на зустрічних курсах. І ужгородці навіть забили: з штрафного відзначився екс-гравець "Говерли" Микола Гібалюк.

А під кінцівку гри мукачівці просто штурмували ворота гостей. Врешті, відквитав один гол Анатолій Нурієв. Також на його рахунку і гольовий пас.

Реклама

У підсумку – 4:2. І ужгородців від чемпіонства відділяє надважлива гра з головним конкурентом за трон – ФК "Дийда".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно