Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юні ужгородські баскетболісти успішно повернулись із всеукраїнських змагань

Юні ужгородські баскетболісти успішно повернулись із всеукраїнських змагань

Юні ужгородські баскетболісти успішно повернулись із всеукраїнських змагань

Юнацький баскетбол Закарпаття був багатим на події. У Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі стартували відразу три вікові групи ОДЮСШ Ужгорода. Поєдинки проходили впродовж останніх днів жовтня та на початку листопада.

ВІДЕО ДНЯ

Першими намагалися здійснити вдалий почин юнаки 2000 р.н., які у Львові впевнено обіграли команди з Хмельницького та Чернігова. Рахунки 86:30 та 68:31 відповідно проти своїх суперників неабияк потішили головного тренера юних баскетболістів.

Юнаки 2002 року народження 26-28 жовтня у м. Рівне обіграли однолітків із Житомира – 49:32, проте вже у наступному матчі відчули й гіркоту поразки. Нашим "кривдником" виступили міцні колективи з Києва та Рівного. Результат прикрий - 48:60 та 44:58, але нічого не вдієш – це спорт.

Реклама

А от наймолодші юнаки (2004 р.н.) зуміли переконливо розправитись із СДЮШОР м. Вінниці 29:15 та м. Калинівка 44:27. Виступали вони, до слова, теж у Рівному. У заключному поєдинку ужгородські баскетболісти не втримали натиску суперника, і в підсумку поступилися господарям поля. Тим не менш, варто відзначити досить напружену боротьбу, в якій опонент закарпатців дивом вийшов сухим із води - 53:50.

Старший тренер викладач ЗОДЮСШ Олександр Зубковський вбачає доволі позитивний результат, який приніс у нашу скарбничку зароблені пункти.

Реклама

"Якщо проаналізувати всі три тури, то ми залишилися задоволені всіма матчами, окрім гри юнаків 2002 р.н. проти Рівного. Ми обіграли їх місяць тому на міжнародному турнірі. Юнаки 2000 р.н. очікувано завдали розгрому своїм супротивникам, але і у них попереду дуже багато складних та цікавих ігор. А наймолодші дуже нас порадували, тому, що більш ніж півкоманди у нас 2005 р.н., а найкращий наш снайпер Федір Варга взагалі 2006 року народження. Додати до цього ще один аргумент – це був тільки перший офіційний старт і відразу ми завоювали кілька перемог", – підсумував наставник баскетболістів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно