Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • "Молодим "динамівцям" важко тримати марку", – В’ячеслав Грозний про гру ужгородської "Говерли"

"Молодим "динамівцям" важко тримати марку", – В’ячеслав Грозний про гру ужгородської "Говерли"

"Молодим "динамівцям" важко тримати марку", – В’ячеслав Грозний про гру ужгородської "Говерли"

Головний тренер "Говерли" В’ячеслав Грозний поспілкувався з журналістами після поєдинку з "Олександрією" (1:2).

ВІДЕО ДНЯ

– Важко працювати в такій команді як "Говерла", коли знаєш відношення арбітрів до цієї команди. Ви бачите, як нас судять? Як нам не дали пенальті у Полтаві, як сьогодні призначили несправедливий одинадцятиметровий у наші ворота. Пенальті там не було, я це сказав арбітрові. Але нічого це не змінює, нічого не поробиш. Кому "Говерла" потрібна? На стадіон сто вболівальників приходить. Нас хочуть викинути. З системою важко боротися… Гра сьогодні була нічийною. В першому таймі не виконали установку. Гравці мене слухають, але не чують. Розповідав, що "Олександрія" навмисно нав’язує боротьбу, проводить близько двохсот єдиноборств за матч. Це італійська манера. Я хотів убезпечитися від цього.

Вигадали пенальті у наші ворота, а суперникові не показали кількох відвертих жовтих карточок. Ми зможемо змінити ставлення до себе тільки тоді, коли об’єднаємося і коли зрозуміємо, що тут мусять грати місцеві. Тут мусять грати ті, хто зможе захищати честь команди. Немає місцевих. Тут через кордон проводили контрабанду, юнакам не треба футбол. Випало ціле покоління. Я вважаю, що ми не швидко отримаємо нову кров, підсилення. Колись грали, так… Але багато чого було колись. Зараз же місцевих немає. Є тільки гравці рівня обласного чемпіонату.

Реклама

Адже навіть молодим "динамівцям" важко тримати марку. При тому, що це гравці, які пройшли сильну школу, молодіжні збірні. Я не бачу, кому тут потрібен футбол, крім, по суті, Шуфрича. Всі тільки розповідають, дають поради. Але нічого не роблять, навіть на стадіон не ходять. Звичайно, людям не до футболу, я їх розумію: важке життя в країні. Але є бізнесмени, які мають кошти, – зауважив наставник закарпатської команди

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно