Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Ужгородська "Говерла" провела перший товариський матч у міжсезонні

Ужгородська "Говерла" провела перший товариський матч у міжсезонні

Ужгородська "Говерла" провела перший товариський матч у міжсезонні

11 лютого на штучному полі готельно-спортивного комплексу "Камелот" ужгородська "Говерла" провела перший спаринг під час зимової перерви. Суперником "говерлян" були футболісти з МФК "Кошице" (представники другої ліги Словаччини).

ВІДЕО ДНЯ

Не варто відразу "хоронити" словацьких футболістів, адже це доволі організований колектив, який є срібним призером другої словацької ліги (аналог нашої Першої Ліги). Проте, дебют зустрічі був за підопічними Величка (Грозний ще не приїхав).

Незмінний помічник наставника ужгородців випустив на поле майже усіх новачків, окрім Ігора Гончара, який нестабільно виступав минулого сезону за закарпатців, та досвідченого Павла Іванова, який вивів команду на поле з капітанською пов’язкою. Тому логічно, що перший м’яч у складі "Говерли" забив нападник-новачок. Ведмеді "підловили" словацьких захисників на помилці і закинули їм за комірець передачу на ужгородського нападника. Той змістився з лівого флангу в центр і ударом у дальній кут відкрив рахунок у матчі. 1:0 – результат першого тайму.

Реклама

У другій половині зустрічі Олексій Величко повністю оновив склад команди. Із знайомих облич можна було побачити Ігора Худоб’яка (Халк), Віталія Кавєріна, Юрія Тому та Ореста Кузика. Решта – новачки.

Така смілива ротація призвела до дисбалансу у лініях головної команди краю, чим вмить скористались "Кошице", забивши швидкі 3 м’ячі (на 52, 58 та 64-й хвилинах).

Реклама

Здавалось, перший матч "Говерли" після зимової сплячки буде невдалим, однак команда зуміла зібрати всі сили в кулак, і на морально-вольових виборола нічию. Спочатку на 68 хвилині один із потенційних новачків говерлян дальнім ударом з-за меж карного скоротив відставання до мінімуму. А згодом, під завісу зустрічі, Ігор Худоб’як у вишуканій манері реалізував штрафний.

3:3 – нічия на характері для "Говерли".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно