Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді завершився Кубок України з художньої гімнастики

В Ужгороді завершився Кубок України з художньої гімнастики
ВІДЕО ДНЯ

21 лютого в Ужгороді відбулися останні виступи гімнасток у рамках Кубку України з художньої гімнастики, що вже традиційно проходить в обласному центрі Закарпаття.

Протягом трьох днів змагань занагороди змагалися 20 кращих юніорів (КМС) за результатами Командного Чемпіонату України 2015р. та 10 кращих команд (МС) результатами Командного Чемпіонату України 2015 р. – виконували в індивідуальній першісті (6 видів) і груповій першості (2 види).

Реклама

Саме у неділю стало відомо, що переможцями у груповій першості за програмою майста спорту стала команда з Києва, срібними призерками стали дівчата зі Львівської області, бронзу везуть додому дівчата з Дніпропетровщини.

У особистому заліку за програмою кандидата у майстри спорту перемогла киянка Єва Мелещук, друге місто посіла поліла львів’янка Христина Погранична, третьою стала Олександра Яремчук з Дніпропетровська.

Реклама

За програмою майстрів спорту у особистому заліку перемогу здобула киянка, вихованка Альбіни та Ірини Дерюгіних Валерія Гудим. Друге місце у цій категорії посіла одеситка Яна Ярош, а бронзову нагороду здобула ще одна киянка Діана Межирицька. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно