Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Ужгородська "Говерла" мінімально здолала харківський "Металіст"

Ужгородська "Говерла" мінімально здолала харківський "Металіст"

Ужгородська "Говерла" мінімально здолала харківський "Металіст"

В Ужгороді відбувся матч 18-го туру української Прем’єр-ліги з футболу, в якому зустрілись ужгородська «Говерла» та харківський «Металіст».

ВІДЕО ДНЯ

Вже з початку матчу ужгородці захопили ініціативу та утримували її протягом всієї гри. На п’ятій хвилині Кузик пройшов лівим флангом та пробивав по воротах. Воротар «Металіста» був на місці. Харків’яни також відповіли атакою Зубейка, але той пробив дуже неточно.

Протягом всього ігрового часу, боротьба велась в центрі поля, хоча ужгородці мали більше моментів, більше атакували. «Металіст» час від часу контратакував, але це не принесло результату.

Реклама

Ужгородці ж виглядали більш зібраними та налаштованими. Захист гостів тріщав по швах. Спочатку вони дозволили Віталію Гемезі прийняти м’яч, пройти по лівому флангу і подати до штрафного майданчика. Потім впустили Кузика, який в один дотик пробив по воротах, проте воротар харків’ян зумів парирувати удар. Але це не вберегло їх від голу: Гончар вдало зіграв на підбиранні та пробив у дальній кут. У підсумку – 1:0 на користь ужгородців.

Другий тайм господарі почали потужно. Дальній удар Сергійчука на 46-й хвилині прийняла на себе стійка. Через дві хвилини був вихід сам на сам у того ж Сергійчука, проте голкіпер був спритнішим і вибив м’яч з-під ніг нападника. На добиванні опинився Худоб’як, але поцілити у порожні ворота не зумів. Кульмінацією другого тайму стало пенальті, яке парирував Ілющенко.  

Реклама

«Говерла» претендувала ще на один пенальті, проте рефері не тільки не побачив порушеня з боку харків’ян, а ще й показав жовту картку Кузику за симуляцію.

«Металіст» зумів лише раз серйозно потурбувати Бабенка, коли  Корнєв пробивав по воротах, але воротар ужгородців зумів відбити м’яч.

Загалом «Говерла» провела хороший матч і показала якісний футбол. «Металіст» ж виглядав погано та не зібрано. У підсумку, ужгородці з тринадцятьма очками посідають 11 сходинку у турнірній таблиці. «Металіст» має на одне очко більше та знаходиться на сходинку вище.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно