Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті стартував чемпіонат області з футболу

На Закарпатті стартував чемпіонат області з футболу

Стартував новий чемпіонат Закарпатської області з футболу. У вищій лізі він став фартовим для господарів – у семи матчах вони здобули 6 перемог при одній нічиїй. Крім того, запам’ятався високою результативністю (3,4 гола за гру).

ВІДЕО ДНЯ

ФК «Ужгород» – ФК «Тячів» – 11:1 (матч юнаків перенесено). Мабуть, небагато знайшлося б затятих оптимістів, які б у цій зустрічі поставили на успіх гостей (хоч би на нічию). Воно й не дивно: як-не-як, зустрічалися чемпіон області та остання команда минулого чемпіонату. Отож, інтрига полягала тільки в тому, якою за якістю гри стануть дії очевидного фаворита поєдинку та скільки заб’ють суперникові все ті ж підопічні Івана Шанти. Сподівання перевершили найрайдужніші очікування: «Ужгород» відзначився на полі й змістовністю боротьби й надрезультативністю. Це при тому, що буквально на першій хвилині забив Михайло Реплюк, а буквально тут же тячівці зрівняли рахунок. Проте надалі перевага господарів щедро виливалася в голи. Особливий «респект» тому ж Реплюку та Гегедошу, які вже розпочали бомбардирську гонку: перший відзначився хет-триком, а Роберт узагалі записав до свого активу покер. Своєю чергою, тячівцям нічого не залишається, як шукати спортивного щастя в наступних іграх.

ФК «Дийдо» – ФК «Спартакус» (Ужгород) – 1:0 (юнаки – 3:1). Попри перемогу однієї команди над іншою це мабуть той випадок, коли більш-менш задоволеними повинні бути обидві сторони: господарі забили (із пенальті, м’яч потрапив у руку візаві) та виграли, а гості хоч і поступилися, не використавши свої моменти, однак у цілому справили гідне враження.

Реклама

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Вільхівці» – 2:0 (2:2). Досвід виступів у вищій лізі зробив свою справу. Господарі скористалися «ресурсом» контратаки й помилкою гри в захисті суперника загалом. Тим не менше, Юрій Бучок грою своїх підопічних лишився задоволений. Не задовольнила наставника команди гостей тільки жовта картка, показана воротареві господарів Юрію Пахомову за порушення правил. На думку «коуча» з Вільхівців, страж воріт на 54 хвилині зустрічі повинен був отримати червону картку. На думку багатьох фахівців, арбітр у полі Андрій Сімку помилився в зазначеному епізоді щодо визначення міри покарання. Тим не менше, хустяни свої шанси для взяття воріт використали й здобули першу перемогу.

ФК «Боржава» (Довге) – ДЮФК «Мукачево» – 1:0 (0:0). Господарі повинні радіти хай і мінімальному, та все ж успіху. Тим паче, що в минулому чемпіонаті «річкові» здобули тільки три виграші, а перший – у четвертому турі. А ось Золтан Сільваші точно лишився незадоволений діями своїх підопічних: не було агресії в нападі й належної концентрації в захисті.

Реклама

ФК «Поляна» – ФК «Бужора» (Іршава) – 3:1 (1:3). Господарі відіграли хороший матч і, як наслідок, забили в «авоську» суперника три м’ячі. При тому всі з гри. Залишається тільки сподіватися, що таку результативність напад полянців продемонструє й у наступних зустрічах. Гості ж, зрозуміло, із поразки втішатися не можуть. Проте забили на виїзді все ж гол. Це непогано як для стартового туру, адже за в минулому чемпіонаті у гостях «річкові» відзначилися в більшості матчів – у 6 з 11, до того ж забили в них 13 м’ячів. Можливо, і цього чемпіонату традицію буде продовжено?

ФК «Середнє» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 1:1 (1:4). За характером інтриги та непоступливістю суперників це, очевидно, один із центральних матчів туру. Середнянці вже на початку гри скористалися нескоординованістю дій воротаря виноградівців зі своїми захисниками, і Руслан Соскида відкрив рахунок. Підопічні Івана Білака зуміли відігратися в другому таймі. Олексій Остафійчук неочікувано пробив під бокову стійку. Вийшло точно. На характер поєдинку вплинули вилучення: у першому таймі Романа Гобони («Севлюш») за фол останньої надії, а під завісу поєдинку в середнянців другий «гірчичник» отримав Юрій Дрозд.

ФК «Минай» – ФК «Берегово» – 2:0 (1:3). Свої високі завдання на чемпіонат ФК «Минай» став реалізовувати вже з першої зустрічі. Удома господарі «насухо» переграли берегівців. Наставник господарів Микола Гібалюк хоч і був самокритичним (мовляв, фрагментами команда показувала якісний футбол, а іноді не виходило), проте перемога є перемогою. Її, до речі, забезпечив «дублем» капітан команди Костянтин Багрій.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно