Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Луцька "Волинь" в останньому матчі розгромила ужгородську "Говерлу"

Луцька "Волинь" в останньому матчі розгромила ужгородську "Говерлу"

Луцька "Волинь" в останньому матчі розгромила ужгородську "Говерлу"

Сьогодні, на "Авангарді" "Говерла" у заключному турі УПЛ зустрічалася з луцькою "Волинню".

ВІДЕО ДНЯ

Уже з перших хвилин матчу команди почали активно діяти в атаці. Хорошу можливість у дебюті зустрічі мав Гончар, який підкараулив на невдалому виході Неділька. Та півзахиснику «Говерли» забракло точності. Своїм моментом відповіла й «Волинь». Польовий, прямим ударом із штрафного, влучив у штангу.

Після стартової обопільної активності підопічні Кварцяного перехопили ініціативу й почали тиснути на ворота Бабенка. На 17 хвилині цей тиск приніс перші дивіденди. Жуніч у дотик завершив націлену передачу Польового з флангу.

Реклама

Ще через 5 хвилин взяттям воріт відзначився колишній нападник «Говерли» Діденко. Форвард таранного типу точно відправив шкіряного у нижній лівий кут воріт Бабенка. У цьому моменті слід звернути увагу на невдалу гру Юрія Томи, який не встиг вчасно вийти зі своїх володінь і залишити Діденка у положенні поза грою.

Забивши два голи, «Волинь» не збавляла обертів, а тільки нарощувала їх. Діденко оформив дубль після ударом головою після асисту від Богданова.

Реклама

Станом на 25 хвилину «Говерла» безнадійно «летіла» із рахунком 0:3. Чесно кажучи, такої провальної гри команда у цьому сезоні ще не демонструвала.

Безумовно, четвертий гол «Волині» був виправданим та логічним на усі 100 %. Кремезний центрбек волинян Жуніч також вдруге розписався у воротах «Говерли». Захисник майстерно увігнав шкіряного ударом головою у дев’ятку.

0:4 – логічний підсумок першого тайму.

Реклама

У другому таймі ужгородці дещо вирівняли ситуацію. Напевно, у підопічних Грозного заграла гордість, і вже на 48 хвилині Кузик скоротив гандикап до 3 забитих м’ячів.

Та на більше говерляни у другому таймі не спромоглись. Так само, як і гості. Звісно, друга сорокап’ятихвилинка пройшла не без моментів з обох сторін, однак варто похвалити кіперів. Зокрема, молодого Черепка, який вийшов замість Бабенка. Дебютант продемонстрував надійну гру у рамці, і кілька разів завадив «Волині» збільшити рахунок.

Ну що ж, символічним був банер вболівальників «Волині»: «Бо кожен фініш – це, по суті, старт». Обидві команди прощаються з УПЛ, а, можливо, й із великим футболом. Достеменно не знає ніхто, що буде далі з «Говерлою». Відомо лише одне – будуть зміни. Чи будуть вони позитивними, чи ні – побачимо.

А поки вболівальникам «Говерли» слід вірити у крилатий вислів Ліни Костенко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно