Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Чемпіонат Державної прикордонної служби України з багатоборства пройшов в Ужгороді

Чемпіонат Державної прикордонної служби України з багатоборства пройшов в Ужгороді

Чемпіонат Державної прикордонної служби України з багатоборства пройшов в Ужгороді

Учора, 22 травня, в Ужгороді завершився 3-х денний чемпіонат Державної прикордонної служби України зі службового багатоборства, який розпочався ще 20 травня, на стадіоні «Авангард».Окрім того, відбулися сімейні змагання, у яких участь взяли  не лише охоронці кордону, але й члени їхніх сімей.

ВІДЕО ДНЯ

Під час урочистого відкриття організаційний комітет змагань за участі Голови спортивного комітету Держприкордонслужби Миколи Подоляка, привітав усіх учасників та поважних гостей. Разом з тим, усі присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих воїнів-прикордонників. Серед учасників змагань, були також 40 військовослужбовців, які самовіддано воювали захищаючи нашу землю на сході України, – повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Чемпіонат Державної прикордонної служби України з багатоборства пройшов в Ужгороді – 01
Реклама

Так, 31 команда із різних частин військового відомства взяла участь у змаганнях. Понад 120 учасників боролися за першість у чемпіонаті, серед яких були 4 військовослужбовці – майстри спорту України міжнародного класу, 6 майстрів масового спорту та кандидати у майстри спорту України. «Цьогоріч у чемпіонаті беруть участь найкращі спортсмени та атлети. Всі вони гідні бути переможцями, але головне – це не перемога, а участь» – зазначив заступник начальника Західного регіонального управління Костянтин Безпалько.

Спорт для прикордонників – це не лише дух змагання та спосіб визначити кращого, це перш за все здоров’я, прагнення до самовдосконалення, реабілітація та змога відволіктись від щоденної служби. «За допомоги спортивних змагань військовослужбовці братаються. Схід, захід, північ та південь – усі вони стають ближчими – однією великою прикордонною сім’єю» – зазначив Голова спортивного комітету Микола Подоляк.

Реклама
Чемпіонат Державної прикордонної служби України з багатоборства пройшов в Ужгороді – 02

Цього року перше  місце у різних спортивних групах зайняли Бердянський, Сумський прикордонні загони та Азово-Чорноморське Регіональне управління. Серед особистої першості військовослужбовців жінок, високий результат показала сержант Ненчук Юлія, курсант Національної академії Державної прикордонної служби України та прапорщик Харченко Тетяна з Одеського прикордонного загону. Під час закриття чемпіонату командир Чопського прикордонного загону привітав усіх переможців змагань, підтримав учасників та наголосив, щоб військовослужбовці, які відчули смак поразки не розчаровувалися, адже без нього не має смаку перемоги!

Чемпіонат Державної прикордонної служби України з багатоборства пройшов в Ужгороді – 03
Реклама

З такими результатами чемпіонат зі службового багатоборства завершився, однак уже сьогодні, 23 травня,  на базі Чопського прикордонного загону стартують змагання з легкоатлетичного кросу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно