Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Ужгородські "Карпати" відмовились від участі у гандбольному Суперкубку України

Ужгородські "Карпати" відмовились від участі у гандбольному Суперкубку України

Ужгородські "Карпати" відмовились від участі у гандбольному Суперкубку України
Фото: Наталя Боднар

«Карпати» відмовляються від участі в історичному матчі, який мав відбутися 25 серпня у Львові.

ВІДЕО ДНЯ

До Федерації гандболу України надійшов офіційний лист від гандбольного клубу «Карпати».

"Ужгородці пишуть про свою відмову від участі в матчі за Суперкубок України. «Карпати» не повідомляють про причини свого рішення, яке, поза всякими сумнівами, засмутить уболівальників та завдасть шкоди всьому українському гандболу. Ужгородці втратили шанс взяти участь в історичному, першому Суперкубку України  й завдали удару по репутації нашого спорту, який і без того переживає в Україні дуже важкі часи. Поєдинок за трофей між «Карпатами» та  «Галичанкою»  мав відбутися 25 серпня у Львові.

Реклама

Комітет з організації та проведення змагань ФГУ терміново провів нараду після чого в екстреному порядку було вирішено питання замінити «Карпати» командою «Дніпрянка». Комітет зв’язався з керівництвом гандбольного клубу «Дніпрянка» та отримав позитивну відповідь. Місце та дата матчу за Суперкубок між «Галичанкою» та «Дніпрянкою» наразі узгоджуються", – йдеться у повідомленні Федерації гандболу України.

У свою чергу, гандбольний клуб «Карпати» так відповіли на заяву Федерації гандболу:

Реклама

"Ужгородські Карпати нарешті достукалися до ФГУ. Виявляється, що своєю неучастю в «історичному» Суперкубку ми зробили неймовірний фурор у всьому українському гандболі, а от коли «Спартак» не брав участі в «історичному» Фіналі Чотирьох, то так щоки ніхто не роздував.

Для всіх відомо, що вам начхати на команди-учасниці жіночої Суперліги, і це для вас свого роду іграшка. Питання тільки в тому, коли Вам набридне нею бавитись. Яке Вам діло до тренерів, які стараються підвести дівчат у найкращій формі до чемпіонату України і єврокубків, чи до дівчат, які витримують ці «нежіночі» навантаження щодня? Вам аби для галочки показати календар (до речі, повного календаря так і немає), менше ніж за місяць до змагань, та ще й заявити, що перші дві команди зобов’язані за власний кошт провести матч між собою за обраною Вами датою?!

А нас хтось спитав? Ви ж навіть не поцікавилися, проте одразу на головному сайті майоріють заяви, що «Карпати» не згідні з Вами.

Реклама

Шановні, спілкуйтеся частіше з представниками команд і прислухайтеся до них, ми ж залежимо одне від одного!

У всіх цивілізованих країнах розклад змагань наступного сезону стає відомим одразу після закінчення минулого, тому всі команди можуть правильно розподілити навантаження під час збору та чітко знати коли і де буде їх наступний поєдинок, щоб десь мати можливість зіграти і контрольні поєдинки, а не скасовувати всі свої плани, бо дехто щось собі придумав.

Тому репутацію українського гандболу створюємо не ми, а Ви, ми тільки заручники ситуації, яку ви штучно намагаєтеся роздути".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно