Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські воркаутери розповіли про свою історію успіху

Ужгородські воркаутери розповіли про свою історію успіху

«Street Workout Uzhgorod» – перша та єдина команда в Ужгороді, яка представляє такий вид спорту. Воркаут — це масовий спортивний  рух, який включає в себе заняття на брусах та перекладині, і що важливо, на свіжому повітрі. У 2012 році Владислав Рущак зібрав кількох молодих людей, котрих поєднувало одне спортивне зацікавлення. Так з’явилася команда «Street Workout Uzhgorod», у складі якої на той час було 8 осіб. Наразі ж команда налічує близько 35 людей. Це хлопці віком від 9 до 26 років. Сам Владислав займається воркаутом 4 роки. І він вже може похвалитися як своїми особистими спортивними досягненнями, так і успіхами команди.

ВІДЕО ДНЯ

«Моє особисте досягнення у воркауті, — це створення такої організації як «Street Workout Uzhorod». Всі ми разом з хлопцями досягли того, що спільно з Ужгородською федерацією єдиноборств ми в місті встановили вже 2 спортивних майданчика. Розвиваємо напрямок вуличного воркауту, долучили до себе вже 50 людей з Ужгорода, та майже 100 з усього Закарпаття. Щорічно проводимо різноманітні заходи, які пропогандують здоровий спосіб життя», – мовив Владислав Рущак, лідер команди «Street workout Uzhorod».

Леоніду – 18 років, він займається воркаутом більше п’яти років. Починав із звичайних занять спортом, але згодом це переросло у серйозне захоплення. Спорт став невід’ємною складовою його життя.

Реклама

«Я просто спробував, у мене вийшло, і це саме по собі мотивує. Воркаут – легкодоступний спорт, він не потребує спеціального обладнання. Просто достатньо вийти на вулицю», – Леонід Самсонов, заступник керівника команди «Street Workout Uzhorod».

Спостерігаючи за цим юнаком спортивної статури, важко собі уявити, що він почав займатись спортом саме через фізичну слабкість та невміння захистити себе.

Реклама

«Я був досить худий, слабкий і не міг захистити себе, і це змотивувало мене на заняття спортом. Я вийшов на майданчик і потрохи почав займатись спортом», – сказав Іван  ФЕРЕНЦІ, молодий воркаутер.

Команда «Street Workout Uzhgorod» вже досягла успіху. Та зупинятись на досягнутому хлопці не збираються.

«Команда наша стрімко розвивається, заходи розвиваються, відповідно і витрати зростають. Наразі у планах встановлення нових спортивних майданчиків. Тому розвиваємся у напрямку комерційному, створюємо воркаут-шоу», – зауважив Владислав Рущак, лідер команди «Street workout Uzhorod».

Реклама

Ці спортсмени закликають долучатися до їхньої організації, адже воркаут, — це той вид спорту, за допомогою якого можна стати фізично сильним та витривалим, при цьому не витративши ні копійки на спортзал.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно