Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Минай" показав проект сучасної арени, яка вже будується

ФК "Минай" показав проект сучасної арени, яка вже будується
ВІДЕО ДНЯ

ФК «Минай» став дебютантом Вищої ліги обласного чемпіонату і стрімко увірвався до переліку кращих команд цьогорічного розіграшу. Екватор чемпіонату вже далеко позаду і можна з усією впевненістю констатувати: минайські футболісти демонструють потужну гру, внаслідок чого мають всі шанси фінішувати у трійці призерів.  

Місцеві вболівальники та футбольні експерти відзначають високий рівень гравців, укомплектованість основного складу та широку лаву для запасних, – йдеться у повідомленні прес-служби клубу.

Реклама

Однак, аби команда демонструвала хороші результати однієї селекції замало. Керівники ФК «Минай» в особі президента Валерія Пересоляка та віце-президента Євгена Плавайка докладають максимум зусиль та коштів, щоб забезпечити для клубу всі необхідні умови для функціонування. Насамперед – це побудова стадіону. Ініціатори проекту не стали відкладати питання спорудження нової футбольної арени у довгу шухляду, годуючи всіх обіцянками, а розпочали миттєво – через реальні справи. Відтак, у селі Минай вже повним ходом триває процес роботи над сучасною футбольною спорудою. З порожньої земельної ділянки у селі швидкими темпами тут вимальовується красень-стадіон. Між іншим, спираються на принципи будівництва стадіону "Автомобіліст", який виправдовує себе цілком і повністю – в Ужгороді наразі виходять на фінішну пряму. 

На території нової футбольної споруди планують збудувати два футбольні поля: розміром 110х70 (ігрове) та 90х50 (тренувальне). Головні фундатори переконують: якість поля буде відповідати найвищим стандартам, адже, коли за щось беруться, то забезпечують продуктивність роботи та відмінний результат. «Минай-арена» матиме всі необхідні складові сучасного футбольного стадіону, переконатись у цьому можна переглянувши зображення 3D візуалізації стадіону. 

Реклама

Як зазначає заступник голови ФФЗ Віктор Качур, який взяв під контроль процес побудови стадіону, станом на сьогодні уже завершені роботи з дренажної системи, встановлена поливна система. Уже готове під посів друге тренувальне поле – воно покрите піском на 50 см. Також на ньому встановлюють дренажні ухили в правий і лівий бік від центру. Тепер завозять пісок на основне поле. Заплановано посіяти поле вже найближчим часом. На тренувальному полі встановлені 24 форсунки для поливу, а на основному таких 35. Повністю за аналогією стадіону «Автомобіліст», – додає Віктор Качур. Уже залитий фундамент під бокові трибуни. З наступного тижня розпочнуть роботи з центрольною трибуною.

Варто зазначити, що вже з наступного сезону (весна 2017 р.) ФК «Минай» зможе приймати тут своїх суперників. Відповідно, зросте і підтримка 12-го гравця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно