Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці привезли зі змагань з Риму 6 золотих нагород

Ужгородці привезли зі змагань з Риму 6 золотих нагород

Тхеквондо є одним з найбільш систематизованих і науково обґрунтованих бойових мистецтв світу. Включає спортивно-оздоровчий, практично-прикладний та філософський аспекти.

ВІДЕО ДНЯ

Особливу увагу в тхеквондо приділено ударній техніці ніг: мистецтво в першу чергу виділяє удари ногами у русі, використовуючи їх ширшу зону ураження та силу, щоб вивести суперника з ладу на відстані.

Це корейське бойове мистецтво, тут присутні удари ногами і руками, всі удари тільки вище поясу можна наносити. У нас є система по балам, кожен удар має свій бал. У нас дуже динамічний вид спорту, він носить характер лайт-контакту, не можна наносити акцентованих ударів, це дозволяє нам також виступати у кікбоксингу, – зазначає Владислав Королович, тренер ужгородської команди таеквондо.

Реклама

В Ужгороді ж обласну федерацію розвивають три роки та мають перші міжнародні успіхи. Так, нещодавно на престижних всесвітніх змаганнях у Італії «ROMA OPEN 2017» із семи ужгородських спортсменів – шестеро повернулися із золотими нагородами і один – зі сріблом.

"Ми повезли дітей, віком 7-11 років. Були там змагання по росту, вікових категоріях і поясових системах. Повезли 7 наших вихованців, привезли 6 перших і 1 друге місце. Було близько 500 учасників, з 12 країн світу. Україну представляли три команди: З Івано-Франківська, Києва та Ужгорода", – каже тренер ужгородської команди. 

Реклама

На міжнародні змагання ужгородські спортсмени виїжджають за підтримки батьків та меценатів. Золотим медалям діти радіють та готові працювати ще завзятіше.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно