Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівець став абсолютним переможцем чемпіонату з Шотокан карате-до

Мукачівець став абсолютним переможцем чемпіонату з Шотокан карате-до

Мукачівець став абсолютним переможцем чемпіонату з Шотокан карате-до
ВІДЕО ДНЯ

Чемпіонат з Шотокан карате-до, що днями  пройшов у Мукачеві зібрав близько 100 учасників різних категорій – від зовсім юних до вже досвідчених майстрів, які змагалися за право носити почесні звання найкращих спортсменів нашої області.

Як інформує Закарпатська обласна федерація Шотокан карате-до, у Мукачево приїхали спортсмени з Іршави – СК «Атлант» і СК «ТРФК Солотвино», а також із Рахова – СК «ТРФК-Рахів».  Цього разу наші каратисти змагалися із спортсменами не тільки Закарпатської області. Гостями змагань стали команди з Дніпропетровської та Донецької областей, зокрема, вихованці клубів «Іппон» з м. Межева та «ДОФК» з м. Курахове.

Реклама

Знаковою подією стало вручення  жовто-блакитного стягу дітям Закарпаття від юних спортсменів із зони АТО. Цей стяг, на якому учасники змагань написали чимало щирих побажань, став символом дружби спортсменів Донеччини та Закарпаття і зайняв достойне місце у мукачівському спортивному клубі «Сінай».

Усі призери змагань були нагородженні медалями та грамотами від Управління молоді та спорту ОДА та Закарпатської федерації Шотокан карате-до. Із привітальним словом до учасників змагань звернувся головний спеціаліст управління освіти молоді та спорту Мукачева Володимир Уліганець, який відзначив високу організацію чемпіонату, адже турніри такого ґатунку в місті над Латорицею проходять більше 10 років. За цей час переможцями ставало понад 500 спортсменів.

Реклама

Традиційно працювало два татамі, а у суддівстві брали участь висококваліфіковані судді, серед яких були фахівці міжнародного рівня. Одним з лідерів чемпіонату став Гонак Максим з СКК «Сінай», який став абсолютним переможцем у чотирьох розділах змагань, показавши високий рівень підготовки. Крім того, переможцями та призерами з СКК «Сінай» можна назвати: Смочко Максима, Гонак Ольгу, Єгорова Сергія, Дзямко Андрія, Козар Валентина, Зийнич Олександра, Плітченко Олександра, Маслиган Миколая, Буштина Дениса, Смочко Ліну та інших.

У СК «Атлант» були кращими Шпак Владислав та Борисевич Віктор. Соловйов Юрій та Морочило Ілля були кращими у рахівчан, а Мотре Дмитрій та Гребенюк Олексій були лідерами в СК «ТРФК Солотвино». У загальному заліку перемога дісталась СКК «Сінай», другими стали СК «ТРФК Солотвино», а третю сходинку розділили «ТРФК-Рахів» та СК «Атлант».

Серед регіонів: 1 місце – Закарпатська область, 2 місце – Донецька область,  3 місце  –  Дніпропетровська область.

Реклама

 

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно