Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Спорт, бограч, шашлики та солодощі: як в Ужгороді проходить "Майся Фест"

Спорт, бограч, шашлики та солодощі: як в Ужгороді проходить "Майся Фест"

ВІДЕО ДНЯ

Уже втретє в Ужгороді проходить фестиваль правильного сімейного відпочинку – "Майся Фест". Цього року він – одна зі складових "Сакура Фесту".

Протягом двох днів в Боздоському парку родини з дітками можуть скуштувати різноманітні смаколики. І це не лише традиційні бограч, шашлики, картопля, солодощі, а й веганська їжа.

Реклама

Традиційно свої вироби представляють хенд-мейдери, зокрема, й постійні учасники Руху підтримки закарпатських військових, які допомагають нашим воїнам у зоні АТО.

Чи не найбільше розваг на "Майся Фест" для діток – атракціони, аквагрим, можливість позмагатися, погратися, помалювати, спортивні змагання. Діти також "окупували" сцену – свої таланти представляють вокальні та танцювальні колективи, виконавці з ПАДІЮНУ, шкіл міста.

Реклама

Кілька десятків учасників зібрав і вже теж традиційний велозаїзд – "Тур де Уж". У ньому брали участь діти від 3 до 14 років, опановували траси різної складності і отримали медалі та нагороди.

З Боздоського парку також відбувся забіг, який, до речі, вчора проходив у різних країнах світу – це благодійний захід, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. У 2016 році Wings for Life World Run об’єднав 130 732 учасників 203 національностей, зібравши 6,6 мільйонів євро для єдиної цілі фонду Wings for Life – знайти методи лікування травм спинного мозку. В Ужгороді забіг відбувся за ініціативи "Uzhhorod Running Club".

Сьогодні "Майся Фест" теж, обіцяють організатори, буде дуже цікавим. Зокрема, серед іншого, має відбутися і перше в Ужгороді змаганнями з перетягування канату між дитячими садочками.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно