Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді змагалися фехтувальники з трьох країн

XVIIІ Міжнародний турнір країн Карпатського Єврорегіону з фехтування, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Василя Герея, цьогоріч зібрав в Ужгороді близько трьохсот спортсменів із трьох країн.

ВІДЕО ДНЯ

Фехтували кадети (2001 р. н. і мол.) протягом двох днів на шпазі та рапірі. Змагання шпажистів у перший день виграли харків’яни Анастасія Зеленцова та Максим Карюченко. Найкращою серед закарпатських фехтувальниць стала Олександра Лазаренко, яка посіла п’яту сходинку, а Дмитро Беляєв фінішував 15-им.

У другий день зброю схрестили рапіристи і рапіристки. У рапірних змаганнях кращими стали представники Миколаєва – Даніїл Ткач та Наталія Коваль. Закарпатці Павло Гумен та Ілля Діус потрапили до тридцятки найсильніших. У дівчат-рапіристок Ніколетта Корлат фінішувала 11-ою, а найкращою серед закарпатських фехтувальниць стала Марія Кривонос, посівши 7 місце. 

Реклама

Наразі кадети національної збірної готуватимуться до наступних етапів та всеукраїнських змагань, а також до Кубку Європи, який відбудеться восени. Більше – у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно