Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські танцівники стали чемпіонами України

Переможні титули для Закарпаття спортивного завоювали наші танцівники. У Києві на Чемпіонаті України з танцювального спорту закарпатці тріумфували у змаганнях «Формація» (formation latin) серед дорослих. Збірна команда «Ніка» клубу «Грація» — 8 пар танцівників – вибороли перше місце та переможний кубок.

ВІДЕО ДНЯ

Змагання формейшн – це виступ команд зі спортивною хореографією, регламент виступу в цьому виді icтотнo відрізняється від турнірів індивідуальних пар i становить шість хвилин показового виступу, як правило вісьмома парами. При цьому костюми виконавців та стилістика мають бути однаковими.

Сам виступ складається з п’яти танців однієї з програм: латиноамериканської або європейської. Для кожного характерна своя музика певного ритму i музичного poзмipy і виконується під міксований трек . Протягом ycix шести хвилин виступу танці змінюють один одного, як правило, з швидкого на повільний i навпаки.

Реклама

Читайте також: Ужгородські танцівники готуються до поїздки в США

Номер повинен бути абсолютно синхронним, максимально видовищним і динамічним. Судді звертають увагу не тільки на синхронність pуxів команди, а й на витриманість ліній корпусів, роботу стопи i навіть на погляд танцюристів.

Реклама

Ужгородська команда на змаганнях – одна із наймолодших. Однак, на рівні змагається з більш досвідченими суперниками і впевнено досягає найвищих результатів. Закарпатські танцівники вибороли право представляти Україну на міжнародних змаганнях, зокрема на світовому чемпіонаті, який уже у листопаді відбудеться у Відні. Докладніше про успіх закарпатців – у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно