Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді організовують забіг з благородною метою

В Ужгороді організовують забіг з благородною метою

Цієї суботи Uzhhorod Running Club організовує забіг довкола території парку Перемоги, де розміщено озеро, яке містяни називають Кірпічка. Пробігти 3-кілометрову дистанцію закликають усіх охочих. 

ВІДЕО ДНЯ

«Uzhhorod Running Club хоче підтримати громадську ініціативу #Кірпічка, бо у нас і так не вистачає облаштованих місць для відпочинку з родиною, занять спортом чи просто пікніку з друзями. Ми вважаємо, що даний об’єкт, при правильному облаштуванні, може стати не тільки «серцем» мікрорайону, а й усього міста. Тому важливо вже зараз зібрати ідеї щодо його облаштування, показати людям, що #Кірпічка – реально круте місце для відпочинку» – розповів співзасновник Uzhhorod Running Club Микола Машіка.

«Парки ідеальне місце для занять бігом: вони знаходяться у межах міста (легко туди потрапити), там багато рослинності/дерев, що добре сприяє бігу та влітку стає порятунком від спеки, в парках менша загазованість. Пробіжка в парку набагато безпечніша, бо людина знаходиться далеко від автомобілів та трафіку. Також у парку є можливість облаштування спеціального покриття для бігу (доріжка, грунтова дорога), місць для розминки, роздягалок, велопарковок тощо» – прокоментував пан Микола.

Реклама

Нагадаємо, 12 травня на території парку Перемоги відбудеться фестиваль громадського активізму, де містяни зможуть дізнатися, як ефективно робити своє місто кращим, заручившись підтримкою громадських організацій та місцевої влади. Програма заходу цікава, чимало локацій підготували для дітей. Долучитися до фестивалю мають і представники міської влади, тож в ужгородців буде нагода поспілкуватися з керівництвом міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно