Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • "Ніколи не забував, що є вихованцем закарпатського футболу", – Кобін після перемоги у кубковому матчі

"Ніколи не забував, що є вихованцем закарпатського футболу", – Кобін після перемоги у кубковому матчі

Прес-служба Федерації футболу України після матчу 1/32 Кубку України поспілкувалася із нинішнім півзахисником ФК «Минай» Василем Кобіним. 

ВІДЕО ДНЯ

Багаторазовий чемпіон України Василь Кобін розповів про свої враження після поєдинку другого раунду Кубку України проти «Прикарпаття» (3:1), інформує офіційний сайт ФК "Минай".

– У кубкових баталій своя, особлива аура. Тут на перший план виходить максимальна концентрація, взаємовиручка, бо одна помилка може перекреслити всі плани.

Реклама

– Відрадно, що, незважаючи на статус дебютанта другої ліги, «Минай» впевнено крокує кубковою дистанцією. Вважаю, що ми заслужено взяли гору над «Прикарпаттям», причому не тільки завдяки рідним стінам. Адже переважали суперника в тактичній гнучкості й головне, як кажуть, більше хотіли перемогти. Тепер буде шанс у наступному раунді з’ясувати, чого ми варті вже в протистоянні з елітними командами…

Читайте також:
ФК "Минай" здобув ключову перемогу у Кубку України проти "Прикарпаття"
Реклама

Чому я опинився в «Минаї»? Знаєте, рано чи пізно треба повертати борги… Я ніколи не забував, що є вихованцем закарпатського футболу. Коли зустрівся з керівництвом ФК, довідався про амбітні завдання, які поставлено перед командою. Вирішив, що слід повертатися додому й допомогти «Минаю» своїм досвідом на важкому шляху становлення.

Поки що ми виступаємо у другій лізі, але я отримую насолоду від гри. Бо «Минай» намагається демонструвати видовищний, комбінаційний футбол. Дуже важливо, що поруч зі мною виступають старі друзі — Михайло Кополовець, Владислав Микуляк, з якими ми свого часу здобували визнання на професіональному рівні ще в ужгородському «Закарпатті».

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно