Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ремонт стадіону "Авангард" в Ужгороді триває

Ремонт стадіону "Авангард" в Ужгороді триває

Ремонтні роботи легкоатлетичного ядра на стадіоні "Авангард" в Ужгороді підходять до свого логічного завершення. Уже здійснили демонтаж попереднього гумового покриття та асфальтної основи під ним, зробили нові системи канального водовідведення, встановили бордюри по периметру стадіону та обладнання для підведення комунікацій.

ВІДЕО ДНЯ

Далі був процес укладання асфальтобетонної основи та нового гумового покриття, триває встановлення верхнього шару. Ідеться про використання спецпокриття від швейцарської компанія "Коніка", яке сертифіковане за європейськими стандартами.

Увесь етап облаштування лекоатлетичного ядра відбувається під контролем профільної української федерації та тренерів. На ужгородський «Авангард» покладають великі надії щодо проведення лекоатлетичних стартів.

Реклама
Читайте також:
Прокуратура у судовому порядку запобігла незаконній передачі у користування земельної ділянки стадіону «Авангард»

Адже, стадіонів із високоякісним сертифікованим покриттям в Україні не так багато – ідеться про Луцьк та Крипивницький. Важливо, що в Ужгороді при усіх роботах дотримувалися вимог Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ), сертифікатів ІААФ та Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ).

Реклама

У майбутньому, за умови отримання відповідних сертифікатів, на "Авангарді" спортсмени зможуть не тільки проводити тренування чи навчально-тренувальні збори, а й приймати національні та європейські старти.

За проектом модернізації легкоатлетичного манежу, відповідно до рекомендацій ФЛАУ, тут буде зроблене покриття біля трибун та входів, а також уже облаштували легкоатлетичні снаряди: ями для стіпль-чезу, для стрибків у довжину та висоту, потрійних стрибків, для стрибків із жердиною та для усіх видів метання (списа, молота, диска та ядра). Заплановано провести і благоустрій території та висадити в околицях стадіону близько 500 дерев. Більше – у сюжеті.

Реклама

Нагадаємо, угорці перенесли проект футбольної академії з Мукачева в Ужгород та Дерцен.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно