Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • ФК "Ужгород" у матчі аматорського чемпіонату здолав ФК "Рочин"

ФК "Ужгород" у матчі аматорського чемпіонату здолав ФК "Рочин"

Як і очікувалося, для вийшла доволі напружена гра останнього туру чемпіонату України серед аматорів.

ВІДЕО ДНЯ

«Ужгород» поїхав до минулорічного бронзового призера сьогодні зранку й мав чимало травмованих гравців. З усім тим, удалося здобути виграш.

Читайте також:
ФК "Минай" здолав рівненський "Верес" і очолив турнірну таблицю Другої ліги
Реклама

На старті матчу суперник намагався нав’язати свою гру, однак у нього нічого не вийшло. Більше того, у першому таймі на 36 хв. Вадим Ференцик пробив і м’яч рикошетом влучив у поперечину. А на 73 хв. Антон Предчук забив єдиний у двобої гол, розставивши всі крапки над «і». Цей же футболіст, до слова, відзначився м’ячем і у ворота студентської збірної України. Поєдинок відбувся кілька днів тому.

У другому ж таймі звітного поєдинку підопічні Володимира Підкіпняка намагалися підтвердити реноме лідера й здобути домашню звитягу над ужгородським клубом. Та команда Мирослава Бабяка й Андрія Андріїва вирішила завершити чемпіонат на мажорній ноті. Після поєдинку головний тренер нашого ФК зазначив: «Як і очікували, господарі розпочали потужно. Ми намагалися уважно діяти від захисту, хоч досі грали у відкритий футбол. Тепер же прагнули досягти результату, покладаючись на контратаки. Михайло Дудаш у першому таймі двічі пробивав поруч зі стійкою. Міг відзначитися й Вадим Ференцик. У двох епізодах другого тайму команду виручив Юрій Славік. У першому ж так само надійно підстраховував. А за 17 хв. до кінця в Антона Предчука вийшов удар із двадцяти метрів лівою ногою в дальній кут. Забивши, почали робити тактичні заміни. Арбітр компенсував 5 хв. На 4-ій доданій Вадим Яковлєв міг подвоїти рахунок, але не вдалося. Так само навіси гостей не принесли успіху. Отож перемога в «Ужгорода»! Мені ще й хороший подарунок до дня народження. Та й загалом раді. Тим паче, що останнім часом удома поступалися – було незручно перед уболівальниками й президентом клубу».

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно