Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Минай» іде на зимовий відпочинок лідером групи «А»

«Минай» іде на зимовий відпочинок лідером групи «А»

У Другій лізі України з футболу завершилася літньо-осіння частина чемпіонату. У 17-му турі вдома «Минай» приймав вінницьку «Ниву». Для обох команд, які претендують на лідерство у групі «А», цей поєдинок був надважливим, нічия тут не задовільняла жоден із колективів.

ВІДЕО ДНЯ

Вінничани із перших хвилин поєдинку намагалися діяти активно, пресингуючи закарпатців біля штрафного майданчика. Втім, минайці зробили ставку на атакувальний футбол, відбиваючи гострі моменти гостей та використовуючи власну швидкість.

Уже на 17-ій хвилині це дало результат для «Минаю». Роберт Гегедош вийшов один-на-один із кіпером вінничан Артемом Кулінічем, обіграв його, та відкрив рахунок у поєдинку – 1:0

Реклама

Боротьба тривала у центрі поля із постійним пресингом обох  команд. «Нива» змогла дещо вирівняти гру у другому таймі, а на 61 хвилині (після серії помилок «минайців») Володимир Савошко перехопив м’яча і з-за меж штрафної пробив у ближній кут воріт Сергія Мелашенка — 1:1.

Гра пожвавішала, «минайці» хотіли відігратися та знову вийти уперед, а «Нива» намагалася зловити господарів на контратаці. Моменти виникали і у Савошка, могли відзначатися Нурієв, Гегедош та Беца (котрий виходив фактично віч-на-віч із кіпером). Усе вирішилося у додані 4 хвилини, які були наднервовими для обох колективів.

Реклама
Читайте також:
ФК "Минай" на виїзді мінімально поступився житомирському "Поліссю"

На останніх секундах потужну фінальну крапку реалізував півзахисник закарпатців Яромир Лобода. Спочатку на ньому сфолили у центрі поля, Кобін подавав штрафний, далі – серія рикошетів, і, зрештою, дальній удар від Яромира (справжня гармата) – потрапляє точно в ціль – 2:1.

Фінальний свисток зафіксував перемогу закарпатців, яка є останньою у Другій лізі у 2018-му. Із 30 пунктами та за кращою різницею забитих-пропущених «Минай» іде на зимовий відпочинок лідером групи «А». Щоправда група переслідувачів – щільна.

Реклама

Зимова перерва у Другій лізі триватиме до 31 березня. Тоді закарпатці на виїзді зіграють із чернівецькою «Буковиною». Докладніше – у сюжеті.

Нагадаємо, нещодавно "Динамо" перемогло "Минай".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно