Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юні футболісти з гірських сіл боролись за «Кубок Дубового»

Юні футболісти з гірських сіл боролись за «Кубок Дубового»
ВІДЕО ДНЯ

12 липня на стадіоні «Карпати» у селищі Дубове за підтримки народного депутата України Василя Петьовки відбувся футбольний турнір «Кубок Дубового» серед школярів не старше 2004 року народження. Участь у змаганні взяли чотири місцеві хлоп’ячі команди — Дубівської ЗОШ І-ІІ ст. №1, Дубівської ЗОШ І-ІІ ст. №2, Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. та ФК «Карпати» та одна дівоча, а також на турнір прибули футболісти з Калин, Красної, Ганич, Усть-Чорної та Лопухова. Загалом, десять футбольних команд.

Розпочалося свято урочистим звучанням Гімну України. До дубівчан та гостей селища звернувся радник народного депутата України Василя Петьовки – Анатолій Колібаба. Він привітав усіх з спортивним дійством та побажав, аби «Кубок Дубового» став традиційним святом, яке щорічно збиратиме на стадіоні «Карпати» юних футболістів з навколишніх сіл. Учасникам турніру побажав перемоги, а глядачам – видовищної гри. Слово мав й депутат районної ради Василь Каганець, який відмітив, що подібні турніри допомагають у популяризації здорового способу життя серед підростаючого покоління та підтримують обдаровану спортивну молодь.

Реклама
Читайте також:
На Закарпаття завітав легендарний футболіст

Відтак, розпочались футбольні баталії. Команди змагалися за коловою системою. А у перерві між матчами проводились конкурси з футбольним м’ячем на точність, швидкість жонглювання.  Паралельно з турніром проводився на стадіоні й конкурс на краще приготовлені шашлик, бограч та плов. Свої кулінарні здібності демонстрували фан-клуби команд. Тож вболівальники, спостерігаючи за грою футболістів, смакували наїдками, приготовленими на вогні, пригощались прохолодними напоями та морозивом.

Реклама

Відтак, у результаті серії ігор визначились переможці та призери турніру. Команди Дубівської ЗОШ І-ІІ ст. №2, Дубівської ЗОШ І-ІІ ст. №1, футболісти з Калин, дубівські дівчата, краснянці, юнаки ФК «Карпати» (2007-2008 рр. н.) та команда з Усть-Чорної посіли відповідно 10-4 місця. На третьому місці, обігравши устьчорнянців, опинилася команда з Лопухова, на другому – ганичівські футболісти. А «золото» змагань у безкомпромісній боротьбі вибороли юнаки Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Кращими гравцями турніру стали дубівчани Вікторія Колеснікова та Олександр Трайтлі, ганичівець Роман Фера та Павло Сойма з Лопухова. Судді визначили й переможців конкурсу з жонглювання м’ячем, це – устьчорнянець Микола Меклеш, Владислав Лапчак та Василь Влашин з Ганич, та  кращих кухарів, що змагались у приготуванні найсмачніших наїдкі, – третє місце посіли дубівчани, друге – ганичівці, а переможцями стали кухарі з Калин. Наприкінці свята призери змагань були нагороджені кубками та медалями, а всі команди-учасниці у подарунок отримали футбольні м’ячі.

Нагадаємо, що нещодавно на Закарпатті відбулись матчі 10 туру обласної першості з футболу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно