Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді розпочався чемпіонат України із кросу

В Ужгороді розпочався чемпіонат України із кросу
Участь у змаганнях беруть понад 450 учасників.
ВІДЕО ДНЯ

Змагання із кросу проводиться в місті над Ужем вперше з часів незалежності України. Участь беруть понад 450 учасників – дорослих та юніорів, із них понад десяток учасників бойових дій на сході України, які регулярно долучаються до легкоатлетичних змагань.

Мер міста Богдан Андріїв привітав спортсменів, зокрема і військовослужбовців-захисників України. Відзначив, що за результатами цього чемпіонату України будуть сформовані команди для участі у чемпіонаті Європи. Міський голова подякував організаторам змагань, а гостям побажав приємного перебування в місті.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті відбулися видовищні змагання

Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул наголосив: «Нарешті велика легка атлетика повертається на Закарпаття, для нас це стратегічно важливий регіон. Украй важливо, що тут розбудовується спортивна інфраструктура, дякуємо за це міській та обласній владі, дякую колегам із обласної федерації, всім причетним до того, щоб цей чемпіонат відбувся і саме на трасі, яка відповідає всім європейським стандартам. Бачу, що поруч із трасою – красень-стадіон, ми вже говорили з керівництвом обласної Федерації про стратегію, що тут проводити. Планів багато».

Реклама

Змагання триватимуть і завтра, вони проходять за підтримки міністерства культури, молоді та спорту України, Федерації легкої атлетики, Закарпатської ОДА, Ужгородської міської ради, Федерації легкої атлетики Закарпаття.

Нагадаємо, нещодавно в Ужгороді завершився чемпіонат України з художньої гімнастики.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно