Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Думки експертів: Німеччина – чемпіон

Думки експертів: Німеччина – чемпіон
Залишилося вже зовсім мало часу до завершення Мундіалю у Бразилії. Для уболівальників це водночас привід і для радості, і для смутку, адже залишилось провести лише чотири матчі. Зате, саме під час...

Залишилося вже зовсім мало часу до завершення Мундіалю у Бразилії. Для уболівальників це водночас привід і для радості, і для смутку, адже залишилось провести лише чотири матчі. Зате, саме під час цих поєдинків серед четвірки найкращих стане відомий переможець, який завоює головний футбольний трофей чотириріччя. Закарпатські журналісти вирішили поділитись думками з інтернет-виданням "Панорама Мукачева" про те, хто стане на почесний трон переможця.

ВІДЕО ДНЯ

Володимир Тарасюк, член Асоціації спортивних журналістів України: “Ці півфінальні матчі – це справжня страва для гурмана, адже є багато родзинок, які додають цим зустрічам додаткової гостроти. По-перше, ці команди рівні між собою, а значить, буде запекла боротьба за вихід до фіналу. По-друге, уболівальники зможуть побачити яскраві протистояння двох найкращих футбольних континентів: Європи та Латинської Америки. Утім, попри кліматичну та фанатську перевагу латиноамериканців, переможцями турніру стануть німці, адже вони чудово вміють самоорганізовуватись.”Олександр Сабадош, журналіст газети “Спорт-тайм”: “Щодо матчі Бразилія – Німеччина, то тут фаворитами вважаю Бундестім, адже господарі Мундіалю грають на емоціях. На жаль, але у обоймі Луїша Феліпе Сколарі немає гравців такого рівня, як Роналду, Роналдінью чи Кака. А німці їх переважають тим, що у складі цієї команди є футболісти, які поєднують дисципліну з технікою. У парі Аргентина – Нідерланди переможцем, на мою думку, є збірна з Латинської Америки, адже попри втрату Анхеля Ді Марії вони можуь "взути" нідерландців. Не останню скрипку у цій грі зіграє Мессі, який ледь не у кожному матчі відзначається за біло-синіх. Ну а володарями світового Кубку стануть німці. На останніх трьох чемпіонатах світу вони ставали призерами, та не здобували перше місце. Цього разу вони повністю заслуговують на те, щоб гордо називатись чотириразовими чемпіонами світу”.Микола Кравчук, коментатор телеканалу “Футбол”: “У фіналі гратимуть Німеччина та Аргентина. Німеччина нині найбільш збалансована команда і, об'єктивно кажучи, вони сильніші за Бразилію. Тут жодних обговорень бути не може. Бразилія дає збої, німці працюють ідеально. Якщо хочете, це мультифункціональний робот, зупинити який можна лише, зламавши його. Голландія - Аргентина - пара, у якій зустрічаються дві команди, що мучаться. На жаль, одна з них гратиме у фіналі. Прогнозувати, хто це буде - вкрай важко. Хочеться вірити, що Аргентина.”

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно