Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Роберт Мартон: «Треба від чогось відмовитись, аби щось досягнути» (ФОТО)

Роберт Мартон: «Треба від чогось відмовитись, аби щось досягнути» (ФОТО)

Роберт Мартон: «Треба від чогось відмовитись, аби щось досягнути» (ФОТО)
30 січня до прес-центру «Панорама» завітав чотириразовий чемпіон України та чемпіон світу з боксу Роберт Мартон. Юнак розповів, що спортом почав займатися з п’яти років. До спортивної секції його...

30 січня до прес-центру «Панорама» завітав чотириразовий чемпіон України та чемпіон світу з боксу Роберт Мартон. Юнак розповів, що спортом почав займатися з п’яти років. До спортивної секції його привів батько, котрий всіляко підтримує починання сина. Після ряду перемог, Роберта запросили до Львова і вже четвертий рік він змагається у складі львівської команди. Саме за ці чотири роки юний боксер чотири рази ставав чемпіоном України з боксу.

ВІДЕО ДНЯ

На сьогоднішній момент авторитетною людиною у спорті для нього є олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик, котрий всіляко підтримував мукачівця на чемпіонаті світу. Також хлопець може пишатися знайомством з Віталієм Кличко.

Зараз юний чемпіон Роберт Мартон навчається в одинадцятому класі. Він каже, що, попри постійні пропуски уроків, вчителі підтримують його і ставляться до нього з розумінням, тобто проблем з навчанням немає. Після закінчення школи боксер планує повністю пов’язати своє життя зі спортом і вступити до Львівського Державного Університету Фізичної Культури.

Реклама

Після напруженого графіку Роберт старається добре відпочити: «У вільний час стараюся приїжджати додому, на жаль, це буває дуже рідко. Зазвичай, у Мукачеві я проводжу час зі своїми друзями та дівчиною, також підтримую свою фізичну форму на тренуваннях», – розповідає хлопець.

Роберт поділився рецептом своїх перемог: «В першу чергу потрібно відмовитися від багатьох розваг, точно визначити для себе ціль і мотивувати себе цим. Я поставив собі ціль стати чемпіоном світу, це мені коштувало все літо. В Мукачеві я пробув, можливо,три тижні. Проте результати, як самі бачите, позитивний».

Реклама

Боксер не шкодує, що все його дитинство пройшло на тренуваннях, це йому компенсували його звання та перемоги.

Мирослава Вербищук

Роберт Мартон: «Треба від чогось відмовитись, аби щось досягнути» (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно