Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві відбувся обласний турнір серед ветеранів волейболу (ФОТО)

У Мукачеві відбувся обласний турнір серед ветеранів волейболу (ФОТО)

У Мукачеві відбувся обласний турнір серед ветеранів волейболу (ФОТО)
Сьогодні, 12 жовтня, у Мукачеві пройшов п’ятий за ліком обласний турнір серед ветеранів волейболу, присвячений пам’яті Євгена Овсяннікова, педагога, спортсмена, колишнього керівника відділу молоді та...

Сьогодні, 12 жовтня, у Мукачеві пройшов п’ятий за ліком обласний турнір серед ветеранів волейболу, присвячений пам’яті Євгена Овсяннікова, педагога, спортсмена, колишнього керівника відділу молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому.

ВІДЕО ДНЯ

Цього року участь у турнірі взяли волейбольні команди з Мукачева, Ужгорода, Міжгір’я та Тячівського району. У змаганнях, що проходили в теплій товариській атмосфері, завдячуючи високій майстерності та наполегливості перемогу святкували волейболісти міста Мукачева, друге місце посіла команда з Ужгорода, а третє вибороли представники Тячівського району.

У Мукачеві відбувся обласний турнір серед ветеранів волейболу (ФОТО) – 01
Реклама

«Євген Михайлович Овсянніков був високоморальною, непересічною особистістю, майстром своєї справи, дуже сумлінною та відповідальною людиною. Подивіться скільки людей прийшло, щоб взяти участь у турнірі, молоді та ветеранів, людей, які знали його і тих, хто тільки чув про нього», - тепло відізвався про свого колишнього вчителя, а пізніше і колегу по роботі Володимир Уліганець, який нині очолює відділ молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому.

Нам же залишається тільки приєднатися до цих гарних слів і сказати: цьогорічний турнір ще раз підтвердив, що пам’ять про Євгена Овсяннікова продовжує жити в наших серцях, а його відношення до своїх обов’язків залишається кращим прикладом для наслідування.

Реклама

Іван Лендєл, фото автора

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно