Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • В Мукачеві пройшли змагання з легкоатлетичного кросу серед міліціонерів

В Мукачеві пройшли змагання з легкоатлетичного кросу серед міліціонерів

В Мукачеві пройшли змагання з легкоатлетичного кросу серед міліціонерів
У Мукачеві на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» відбулися традиційні змагання з легкоатлетичного кросу серед міліцейських команд області. Позмагатися зібралися 18 команд:...

У Мукачеві на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» відбулися традиційні змагання з легкоатлетичного кросу серед міліцейських команд області.

ВІДЕО ДНЯ

Позмагатися зібралися 18 команд: легкоатлети з міськрайорганів, батальйону внутрішніх військ, Державної служби охорони при УМВС, ВДАІ та правоохоронці спецпідрозділу «Беркут». Кожен колектив представляли чотири спортсмени, серед яких - одна жінка та тренер - представник збірної.

Спортивне свято на стадіоні відкрив начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Василь Корсак. Він, зокрема, зауважив, що фізична підготовка та спорт – невід’ємні частини професійної підготовки кожного правоохоронця. Працівники міліції, які займаються охороною громадського порядку, забезпеченням безпеки громадян мають бути фізично здоровими та витривалими.

Реклама

Після урочистої частини оголосили про початок забігу. Змагання складалися з чотирьох легкоатлетичних забігів. На дистанціях 1000 м. звання «кращий» виборювали і жінки, і чоловіки. Представники сильної половини долали також дистанції 3000 м. та 5000 м. За підсумком всіх забігів, визначались переможці у загальнокомандному заліку.

Першими на біговій доріжці були жінки. На дистанції 1000 м. перше місце посіла Вікторія Костик з Ужгородського міського відділу, друге – Любов Зейкан з Іршавщини і третє почесне дісталось Ніні Гриньо з Мукачівськго МВ. Гострою виявилася боротьба на біговій доріжці і серед чоловіків. На забігові 1000 м. перемогу здобув також ужгородець Валерій Найман, друге дісталось Петру Дрозденко з Берегівського РВ, а третє зайняв Петро Горзов із Іршавщини. Довші дистанції змінили пріоритети і серед переможців. Забіг на 3 тис. метрів став переможним для Василя Повханича (батальйон внутрішніх військ), друге місце дісталось Мирославу Юрко з УДСО та третє Річарду Железняку з Берегівського РВ. Остання і найдовша дистанція на 5000 м. стала вирішальною у загальнокомандному заліку. Тут знову берегівчанин Іван Зийнич здобув «золото», Дмитро Лешко з Ужгородського МВ - «срібло», а «бронза» дісталось Володимиру Яцканичу з Мукачівського МВ.

Реклама

Отож, за результатами забігів перше почесне загальнокомандне місце впевнено посіла команда Ужгородського МВ УМВС, друге дісталось правоохоронцям з Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області , а третє – представникам батальйону внутрішніх військ.

На урочистому закритті спортивного свята переможців привітав і начальник Мукачівського МВ УМВС полковник міліції Василь Швенда, який побажав усім спортсменам ніколи не зупинятись на досягнутому і завжди прямувати до перемоги.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно