Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Команди Ужгорода та Мукачева боролися між собою за звання найкращого серед шахів

Команди Ужгорода та Мукачева боролися між собою за звання найкращого серед шахів

Команди Ужгорода та Мукачева боролися між собою за звання найкращого серед шахів
Для когось шахи - спосіб розважитись і відпочити,але є люди, які присвячують цьому виду спорту своє життя, для них це більше ніж просто гра. Суперники в грі, але друзі в житті зібрались цієї...

Для когось шахи - спосіб розважитись і відпочити,але є люди, які присвячують цьому виду спорту своє життя, для них це більше ніж просто гра.

ВІДЕО ДНЯ

Суперники в грі, але друзі в житті зібрались цієї неділі для того, щоб знов помірятися силами. Команди Ужгорода та Мукачева боролися між собою за звання найкращого.

29 липня найсильніші гравці міст-сусідів зустрілись в Мукачеві для того, щоб вкотре поборотися за титул найкращого. Ужгород і Мукачево представляло по дві команди, які також грали між собою. В кожній команді було по 5 чоловік.

Реклама

Окрім команд, на турнір завітав почесний гість та ветеран цього виду спорту Анатолій Позняков, який цього дня не брав участь у змаганнях, але приймав слова вітання, адже святкував особисте свято, 75-річчя. Займається шахами з 7 класу,та вважає, що починати в такому віці пізно,і той факт, що в класі хлопці грали набагато краще за нього , спонукав його до вдосконалення гри в шахи.

Пан Анатолій з 1961 року проживає в Ужгороді. Багато років свого життя присвятив шахам і не тільки грав, але й вирішував організаційні питання,адже всі ці роки був членом обласної федерації шахів. Свій шлях у шахах тільки розпочинає Мартін,який представляв на змаганнях команду Ужгорода.

Реклама

В свої 13 років він наймолодший учасник. Та, незважаючи на вік, уже має чимало досягнень: перемога на чемпіонаті Ужгорода серед дорослих,а також на чемпіонаті Словаччини серед дітей до 14 років. Сам юний талант захоплений цією грою. Насамкінець варто додати: змагання тривали протягом дня. Із різницею у півбала перемогла команда ужгородців.

М-Студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно