Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чвертьфінал Кубка Закарпаття: хто, де, коли?

Чвертьфінал Кубка Закарпаття: хто, де, коли?
3 квітня в «Будинку футболу» в Мукачеві відбулось жеребкування команд-учасниць турніру, а саме визначалось, які команди будуть приймати своїх опонентів на домашніх стадіонах. Жереб на цей раз був...

3 квітня в «Будинку футболу» в Мукачеві відбулось жеребкування команд-учасниць турніру, а саме визначалось, які команди будуть приймати своїх опонентів на домашніх стадіонах. Жереб на цей раз був таким:

ВІДЕО ДНЯ

ФК «Середнє» – ФК «Перечинський».

Першими розіграє чвертьфінал пара Середнє – Перечинський, матч відбудеться в селі Сторожниця , 07 квітня. Цей поєдинок можна назвати центральним поєдинком турніру. Команда з Перечина має кращу атаку (цього змагання в двох зіграних матчах перечинці забили п'ятнадцять сухих м’ячів), якщо так буде і надалі, то володарі кубка минулорічного турніру обов’язково виймуть м’яча з своїх воріт.

Реклама

СК «Берегвідейк» – ФК «Карпати» (Рахів).

За проханням берегівчан матч відбудеться вже цієї п’ятниці, 7 квітня. Рахівчани приїдуть до минулорічного чемпіона Закарпаття. Безумовно, фаворитом зустрічі є «Берегвідейк, тому цей матч стане дуже важким випробуванням для гравців Карпат. Сам матч пройде на стадіоні села Дідово.

Реклама

ФК «Мукачево» - ФК «Боржава» (Довге).

Цікаво буде поспостерігати за грою двох колишніх гравців ФК «Поляни» Богдана Пархома та Олександра Грабара, які тепер виступають за Боржаву, і чи зможуть футболісти Довгого дати бій мукачівцям?! Адже, Боржава ще в цьому турнірі голів не пропускала , тож помітно, що захист у команди поки що надійний. Мукачево цього року майже не змінилось, до складу приєднались ще Едуард Стецо, Йосип Бундаш (який виступав за свалявський «Темп» та команду з Нижнього Коропця), та ряд молодих гравців, які ще недавно грали за юнацькі склади. І не можна прогнозувати, що в цій дуелі фаворитом є саме Мукачево. В цьому протистоянні мукачівцям треба буде добряче попрацювати, щоб подолати чемпіона «Першої ліги 2011» – Боржаву з Довгого.

ФК «Поляна» - ФК «Севлюш» (Виноградів).

Реклама

На шляху Поляни до півфіналу кубка став виноградівський «Севлюш», який в минулому поєдинку проти «АВК Мукачево», просто «знищив» суперника вколотивши мукачівцям вісім м’ячів. Тож очікується цікавий поєдинок. Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» (Свалява), і це якраз є хорошою нагодою вболівальникам, глядачам Свалявщини, побачити якість гри, нових гравців, їхню самовіддачу та фізичну підготовку.

Михайло Русин

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно