Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Михайло Кополовець розповів про амбіції ФК "Минай"

Михайло Кополовець розповів про амбіції ФК "Минай"

Спортивний директор "Миная" Михайло Кополовець розповів про карантин та амбіції клубу. Михайло також неодноразово виходив на футбольне поле, щоб допомогти своїй команді.

ВІДЕО ДНЯ

Про це розповів Кополовець у програмі "Залишайся з футболом" на каналі "Футбол 1". "Залишайся з футболом" – це спецпроєкт, присвячений непростим умовам, в яких опинився футбол через пандемію коронавірусу.

Михайло заявив, що всі люди на карантині, місто пусте. Усі переймаються та не розуміють, що буде далі. Амбіції клубу, за словами спортивного директора, високі.

Реклама
Читайте також:
"За перемогу над "Динамо" "Шахтар" дав такі преміальні, що я купив авто за 70 тисяч доларів", – Михайло Кополовець

"Минай" зараз конкурентоспроможний, щоб вийти в Прем’єр-лігу. У нас багато людей в нашому регіоні люблять футбол. В УПЛ серйозніші фінансові умови, тому не знаю, яким буде футбол після цього вірусу. А так ми хочемо підвищення.

Реклама

Чи можемо ми грати в єврокубках? У нас немає статусу професійної команди, граємо тільки три роки. Але нам, звичайно, хочеться. Хотіли дійти до Другої ліги, а зараз говоримо про єврокубки. Три роки тому ми грали на область. Наш випадок безпрецедентний. Коли я приїхав, тут було село", – пригадав Кополовець.

Додамо, що першоліговий "Минай" із Закарпаття в 1/2 фіналу Кубка України зіграє з київським "Динамо". Півфінальний поєдинок був запланований на 15 квітня, однак гра перенесена на невизначений термін через коронавірус.

Також клуб займається благодійністю. Команда разом з ультрас організували волонтерську ініціативу з безкоштовної доставки продуктів мешканцям Ужгорода та села Минай під час карантину. Волонтери безкоштовно привозитимуть на замовлення індивідуальні засоби захисту: антисептики, захисні маски та рукавички.

Реклама

Нагадаємо, колишній гравець "Минаю" у незвичний спосіб освідчився дівчині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно