Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • 27 лютого фінішує відкрита зимова першість Мукачівщини по футболу

27 лютого фінішує відкрита зимова першість Мукачівщини по футболу

27 лютого фінішує відкрита зимова першість Мукачівщини по футболу
У більшості міст і районів зимові чемпіонати Закарпатської області стартують наприкінці січня – початку лютого. Мукачівський район стартував у грудні. Після двох турів було зроблено перерву на...

У більшості міст і районів зимові чемпіонати Закарпатської області стартують наприкінці січня – початку лютого. Мукачівський район стартував у грудні. Після двох турів було зроблено перерву на новорічні та різдвяні свята, а 16 січня змагання були поновлені.

ВІДЕО ДНЯ

У відкритій зимовій першості району (приймають участь одна команда Мукачева і одна з Іршавського району) бере участь 10 команд. Ігри проходять на стадіонах Іванівців та В.Лучок. І ще одна деталь, яку потрібно відмітити – у більшості учасників першості на поле виходять молоді гравці. Одні команди омолодили склади, інші дають можливість проявити себе молоді в турнірах напередодні чемпіонату району.

Третій тур, який відбувся 16 січня, приніс такі результати: Старе Давидково – «Сокіл» (Мук.) 2:2, Іванівці – Арданово 0:1, Чинадійово – Страбічово 2:1, Кольчино – Ракошино 3:0, В.Лучки – Бобовище 3:0. Четвертий тур – 23 січня: Ракошино – Ст. Давидково 1:0 Іванівці – «Сокіл» (Мук.) 1:0, Бобовище – Чинадійово 1:2, Страбічово – Кольчино 0:2, Арданово – В.Лучки 1:2.

Реклама

Як бачимо з результатів, молодим футболістам Ракошина, Іванівців, Ст. Давидкова не завжди вистачає досвіду. Команда Кольчина на турнірі наймолодша, але вона вже рік пограла у районному чемпіонаті і зараз кілька її гравців розглядають як потенційних кандидатів до ФК «Мукачево».

Після 4 турів лідирує команда села В.Лучок, яка набрала максимум очок і забила найбільше голів у турнірі – 17. На другому місці молоді кольчинці – 10 очок, третьому – Чинадієво – 9. За рискою призерів розмістилися Іванівці, Арданово та Ракошино, в яких по 6 очок. У мукачівського «Сокола» – 5, Ст.Давидкова – 4.

Реклама

Після 4 турів нема жодного очка в активі футболістів сіл Страбічова й Бобовища.

Зимова першість фінішує 27 лютого, а вже 6 березня стартує кубок Мукачівського району (жеребкування 15 лютого).

На Мукачівщині відбулася зміна керівника відділу молоді й спорту РДА. Михайло Геревич, який очолював відділ кілька років і зумів внести значний вклад у розвиток спорту району, був обраний головою села Макарєво. Новий начальник відділу Микола Бобинець за два тури зимової першості не відвідав жодного матчу. Мабуть, Миколі Миколайовичу слід би пам'ятати, що ця посада зобов'язує бути ближче до народу. І це стосується не тільки футболу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно