Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Розіграш Кубка Мукачева вийшов на фінішну пряму

Розіграш Кубка Мукачева вийшов на фінішну пряму
Минулого тижня визначились фіналісти розіграшу Кубка Мукачева. В першому півфіналі зустрілись дві кращі команди...

Минулого тижня визначились фіналісти розіграшу Кубка Мукачева. В першому півфіналі зустрілись дві кращі команди першого кола чемпіонату – «Енергетик» і «АВК». На 34-й хвилині за гру рукою захисника «енергетиків» арбітр призначив в їх ворота пенальті, який бездоганно реалізував Віктор Гей – 1:0. На 51-й хвилині метрів з 25-ти пробив півзахисник

ВІДЕО ДНЯ

«Енергетика» Сергій Кундрик. М'яч зрикошетив від захисника суперників і відскочив до форварда Івана Делегана, який обвідним ударом поклав м'яч в дальню девятку – 1:1. На 63-й хвилині після навісної передачі з лівого краю у власній штрафній помилились захисники та воротар «кондитерів». Форвард Михайло Станинець скористався їх розгубленістю, проштовхнув м'яч в сітку і встановив остаточний результат – 2:1 на користь першого фіналіста «Енергетика».

Інший фіналіст визначився в грі «Ліка» – «Колчино». Доля гри вирішилась протягом перших п'яти хвилин 2 тайму. На 36-й хвилині партнери вивели нападника «Ліки» Михайла Калія віч-на-віч з воротарем. Форвард влучив точно в лівий кут – 1:0. Через хвилину Михайло вже асистував партнеру по нападу Олександру Ціві, який подвоїв рахунок – 2:0. На 40-й хвилині проти Михайла Калія порушили правила неподалік штрафної суперника. Сам потерпілий виконав обвідний удар повз стінку і забив гол-красень. 3:0 – «Ліка» прогнозовано вийшла у фінал, який відбувся вчора ввечері.

Реклама

Результати матчів ¼ фіналу: «Енергетик» – «Сокіл» 2:1 (м'ячі: Отелло Свирида, 18, Мирослав Решко, 57 – Сергій Гецко, 61); «Ліка» – «Парадокс» 5:2 (Михайло Калій, 14, 21, 33, 56, Юрій Волошин, 53 – Єрік Майор, 60, 65),( на 61-й за розмови вилучено Генріх Мкртчана – «Ліка»); «АВК» – «Мобіл» 5:1; «Колчино» – «Легіон» 5:1.

Наступного тижня команди розпочнуть 2 коло чемпіонату міста. 28-го вересня на стадіоні «СКА» (війскова частина) гратимуть «Ліка» та «Мобіл», а 29-го – на «Паланку» зійдуться «АВК» – «Енергетик», а «Сокіл» на власному стадіоні (ЗОШ №10) прийматиме «Колчино». Матчі розпочнуться о 17.00.

Джерело: Міська газета "Мукачівська Ратуша"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно