Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Наші боксери не здаються

Наші боксери не здаються
Шанувальники та аматори боксу не перестають сподіватись, що державні структури, приватні підприємці, просто – бізнесмени візьмуть на себе подальший розвиток цього виду спорту на Закарпатті. Саме в...

Шанувальники та аматори боксу не перестають сподіватись, що державні структури, приватні підприємці, просто – бізнесмени візьмуть на себе подальший розвиток цього виду спорту на Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Саме в четвертий рік спортсмени «Барса» і керівництво клубу дали поштовх у розвитку боксу на Закарпатті. Боксери різних клубів і міст нашого краю хочуть займатися, пропагувати і культивувати бокс. Вони набули за ці роки великого бойового досвіду у національних та міжнародних змаганнях. Так, нещодавно у Кам'янець-Подільській ДЮСШ №2 з боксу серед юнаків було присвячено змагання на честь 65-річчя Великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками. У цих змаганнях взяли участь четверо боксерів м. Мукачева з спортклубу «Барс» і м. Рахова – ДЮСШ у своїх вікових і вагових категоріях. Вони посіли такі місця: Дьордяй Василь, Печора Михайло, Гезун Дмитро – перші; Небела Віктор – другий приз.

З 13 до 16 травня до м. Южноукраїнська (Херсонська область) було запрошено команди Росії, Молдови, Білорусії і України. Про результат турніру розповів нам член виконкому спортклубу «Барс» Ярослав Чмир: з першого дня змагань поєдинки ставали надзвичайно видовищними. Усе було організовано на професійному рівні, можна висловити вдячність організаторам, які вклали душу і серце, аби ці змагання пройшли на такому рівні. Окремо хочу відзначити наших боксерів з Мукачева, які показали бійцівський характер і техніку, це – Печора Михайло і Евтушенко Роберт. На сходинку п'єдесталу піднявся і посів ІІІ місце Евтушенко Роберт.

Реклама

З 24 по 27 травня на запрошення ДЮСШ Львівської області четверо боксерів із Закарпаття – Теліга Ярослав, Ількович Михайло, Томащук Юрій, Ільчук Іван візьмуть участь в спартакіаді Львів-ської області боксерів1992-1993 р.н., яка буде проходити у м. Львові.

Тож побажаємо тренерам і боксерам успіхів у розвитку закарпатського боксу.

Реклама

Василь Кучінко,

президент спортклубу «Барс»

Джерело: Закарпатська газета «Панорама»

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно