Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Минай зіграв у нічию із принциповим суперником

Минай зіграв у нічию із принциповим суперником

Початок вчорашнього поєдинку відтермінували на п’ятнадцять хвилин через сильний дощ.

ВІДЕО ДНЯ

"Інгулець" трохи цілісніше виглядав в першій половині першого тайму, проте – без моментів. У "Миная" ж класним ударом з середньої дистанції міг відзначитися Нурієв, але переконливо зіграв Шуст. Так й розвивався цей поєдинок – без моментів і з монотонним перетягуванням канату в центрі поля. Однак "Минай" знайшов важіль, завдяки якому вдалося змінити вектор: триходівка Оринчак – Книш – Нурієв завершилася маневром Анатолія "під себе" й влучним ударом повз Шуста.

Читайте також:
"Минай" - "Динамо": результат матчу
Реклама

"Інгулець" відповів голом Січінави, але арбітри справедливо просигналізували про офсайд. Натхненні таким розвитком подій, господарі квапилися забити вдруге. Й шанси мали: після подачі Стасюка добре головою бив Ткачук, згодом схожий епізод відбувся за участю Оринчака.

Другий тайм "Інгулець", що природно, розпочав рішуче, але суперник своїм моментом трохи охолодив голови підопічних Лавриненка. А коли Семенко через виставлені в боротьбі з Оринчаком лікті отримав друге попередження, "Минай" перехопив ініціативу. Стасюк після пасу Пиняшка вгатив у поперечину, потім той же Пиняшко відпасував на Оринчака, але й він не забив. Завершився цей відрізок активності минайців класним, але не непідсильним для Шуста, ударом Пиняшка.

Реклама

Нагода закрити гру, як бачимо, була не одна, але "Минай" цим не скористався. І поплатився. Проста комбінація "Інгульця" зумовила помилку Жичикова, Микола Квасний проштовхнув м’яч на Мішуренка, а той вже без проблем забив гол – 1:1

Чергова нічия між цими суперниками – уже третя в цьому сезоні. Нічия, яка "Минаю" не на руку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно