Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" здобув шосту перемогу поспіль

"Минай" здобув шосту перемогу поспіль

"Минай" зараз дуже складно зупинити будь-якому супернику. Підопічні Кобіна набрали шалену форму і виграли до цього п’ять з шести останніх матчів. Закарпатці на своєму полі не програють з дебютного матчу в Першій лізі.

ВІДЕО ДНЯ

Для "Миная" цей матч дуже важливий з огляду на боротьбу за підвищення в класі. "Гірник-Спорт" не вирішує глобальних завдань в кінці чемпіонату, проте обіграти цей колектив дуже непросто. Підопічні Жабченко славляться своїм характером і непоступливістю. До речі, в першому колі мінімальну перемогу здобув саме "Гірник-Спорт".

Читайте також:
"Минай" на виїзді розгромив "Черкащину"
Реклама

У попередньому турі гості дали відпочити основним гравцям, тому розраховували поборотися за очки в Минаї. Відчувалася відсутність креативного Збуня, що відбував дискваліфікацію, адже особливо нічого в атаці "Гірнику-Спорт" не виходило. А ось "Минай" майже весь матч просидів на воротах команди Жабченко і досяг свого на 42 хвилині. Здавалося, відбилися гості від чергової атаки, але м’яч опинився у Піняшко, який з району штрафного чудово укрутив м’яч під дальню штангу. 1:0.

Черговий момент у "Миная" був тільки на 68 хвилині, коли розгонисту атаку сильним ударом з району штрафного закінчував Шпак. Але з забійної позиції відправив м’яч над воротами!

Реклама

Гості намагалися розвивати свої атаки, але занадто вже вони були академічними і ставали легкою здобиччю для захисників господарів. Намагався тренерський штаб Жабченко посилити атаку, випустивши свіжого форварда Бойко, який відзначився в минулому турі дублем. Саме у Олексія був момент під кінець другого тайму, але в останній момент зняли м’яч з ноги форварда.

У підсумку, Минай здобуває важливу перемогу і продовжує боротьбу за УПЛ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно