Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" зіграє з одним із претендентів на вихід в УПЛ

"Минай" зіграє з одним із претендентів на вихід в УПЛ

Сьогодні, 3 серпня, «Минай» зіграє з одним із претендентів на вихід в УПЛ – із «Рухом». Гра відбудеться у Львові на стадіоні «Скіф».

ВІДЕО ДНЯ

На зимову перерву суперник «Минаю» йшов на першому місці. Після відновлення – «Рух» вже 5-ий. Щоправда, шанси повернути втрачене у львівського колективу ще є. Другу половину чемпіонату «Рух» почав не дуже – всього 2 очки у перших трьох матчах. Проте з часом підопічні Федика-Маркевича налагодили гру, здобули необхідну впевненість і виграли 3 матчі з останніх 4-ох. Окрім того, у львів’ян ще одна гра в запасі – із запорізьким «Металургом», який був змушений пропускати її через спалах коронавірусу в клубі, – пише інформаційний департамент ФК «Минай». 

Читайте також:
"Минай" очолив турнірну таблицю Першої ліги
Реклама

Закарпатська команда вперше буде грати в якості лідера Першої ліги. Минайці наразі на переможних рейках – 6 перемог поспіль, які дозволили очолити турнірну таблицю.  

У грі не зможе взяти участь Максим Жичиков, у якого перебір жовтих карток. У «Руха» теж втрати – з цієї ж причини не зможе взяти участь у грі Богдан Бойчук. 

Реклама

Гра відбудеться без глядачів, але вболівальники можуть подивитися матч в прямому ефірі – або youtube-каналі Ruh TV або на телеканалі УНІАН ТБ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно