Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • "До нашої академії прагнуть потрапити кращі юні гравці з України", – тренер МФА

"До нашої академії прагнуть потрапити кращі юні гравці з України", – тренер МФА

"До нашої академії прагнуть потрапити кращі юні гравці з України", – тренер МФА

Всі вікові академічні групи та доросла команди МФА вже проводять тренувальні збори на полях в с.Дерцен, Мукачівської ОТГ.

ВІДЕО ДНЯ

5 серпня підопічні Івана Фізера команда 2005 р.н. (U-16)  провела одразу два спаринги. У першому матчі гравці, які прийшли на перегляд, провели спаринг з командою ДЮСШ м. Рівне U-17. Мукачівці домінували впродовж цілого матчу, й цілком заслужено здолали гостей з Рівного з рахунком – 2:0, зазначає прес-служба МФА.

Читайте також:
Сьогодні "Минай" зіграє надважливий поєдинок з "Авангардом"
Реклама

У другому матчі команда U-16 мірялася силами з молодшими колегами – командою U-15. Звісно, досвід та вік були на користь команди старших гравців. Тож рахунок – 5:0. Однак, головне, що тренери Іван Фізер та Анатолій Біляй побачили сильні та слабкі сторони команд і будуть працювати над підсиленням.

У післяматчевих коментарях тренер U-16 Іван Фізер зазначив: "Радий що до складу моєї команди долучилися нові сильні гравці і створили потужну конкуренцію в команді. Тепер стою перед дилемою – мушу обирати найкращих із кращих. Звісно, мене радує те, що до нашої академії прагнуть потрапити кращі юні гравці з України. Так і має бути, адже ставлю перед командою найвищі цілі. Задоволений, як себе проявляють гравці в спарингах, попереду маємо ще кілька товариських матчів – в суботу, 8 серпня знову зіграємо з ДЮСШ Рівне, а в понеділок, 10 серпня, попередньо домовилися про матч з наставником  СДЮСШОР  U-17 Володимиром Пінковським.

Реклама
Читайте також:
Україна планує брати участь у конкурсі на проведення Олімпійських ігор

Тренер U-15 Анатолій Біляй: "Тривала пауза через пандемію коронавірусу досить негативно відбилася на фізичних кондиціях команди. Але радує те, що до нашої академії їдуть сильні гравці і до команд 2007 р.н., 2005 р.н, 2004 р.н. Маємо певні кадрові проблеми з командою 2006 р.н. (U-15). Провели тестування гравців усіх команд на техніку та фізичні кондиції, тож будемо підсилювати саме цю команду. Висловлюю подяку угорським інвесторам за те, що створили для Закарпаття та України таку базу. Завдання для усього тренерського штабу – створити тут кращу академію в Україні, тож будемо натхненно працювати. Вже за рік моєї роботи маємо й певні здобутки, зокрема наш вихованець Євген Павлюх грає в УПЛ за полтавську «Ворсклу». Радію з того, що до нашого тренерського штабу долучився закарпатець Тарас Лазарович, з яким попрацював у запорізькому «Металурзі», коли він ще був гравцем".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно