Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" вирвав перемогу у "Дніпра-1"

"Минай" вирвав перемогу у "Дніпра-1"

Сьогоднішня гра з "Дніпром-1" нарешті вдалася і з точки зору якості гри, і з точки зору результату. Гравці "Минаю" переграли потужну команду і заслужено здобули такі потрібні залікові бали. 

ВІДЕО ДНЯ

В цій грі вони грали за звичною схемою: 3 центрбеки, 2 латералі, троє в центрі і два нападники. Саме так в нападі, адже Антон Шиндер пропускав гру через перебір жовтих карток і Василю Кобіну довелося думати, як обійтися без свого страйкера. Тому роль нападників у цій грі виконували Кожанов та Пиняшко. 

Хоч минайці і здобули перемогу, але матч для них почався вкрай складно. Дніпровці почали дуже жваво, особливо старався Хобленко. Екс-нападник ужгородської "Говерли" вміло знаходив вільні зони  на чужій половині поля і втікав майже віч-на-віч з голкіпером закарпатців. Один з таких епізодів призвів до кутового, а його розіграш до призначення у наші ворота пенальті. 

Реклама
Читайте також:
"Минай" розписав нічию у матчі з "Інгульцем"

Арбітр угледів у діях Лопирьонка чи то гру рукою, чи то грубу гру ногою і то за допомогою ВАР. Одинадцятиметровий вирок реалізував Хобленко – 0:1.

Реклама

Звісно, такий початок настрою не додав закарпатській команді. І як наслідок гра в першому таймі не дуже клеїлась. Якщо "Дніпру-1" "Минай" не дозволяв більше нічого створювати, окрім моменту на 31-ій хвилині, коли вони пробили вище з хорошої контратаки, то у самих з атакою теж не дуже клеїлось. Можна згадати лише комбінацію  з передачею Кожанова під удар Ткачуку, який прийшовся вище, та удар Нурієва головою після подачі з флангу – знову не точно.

"Минай" вирвав перемогу у "Дніпра-1" – 01

Проте без забитого голу минайці не пішли відпочивати. Перед самою перервою Книшу вдалося продертися в саму штрафну і коли він вже готувався до удару, на ньому сфолили. Нурієв з точки був точним – 1:1.

Реклама

Мабуть цей гол, а також розмова в перерві просто окрилила минайців і у другому таймі, особливо в першій його половині, вони просто знесли свого суперника. Хлопці демонстрували хорошу швидкість, суперник не встигав перекривати зони, зник брак в передачах, комбінаційні атаки нарешті отримали потрібний зміст. Меліченко, Ткачук, двічі Книш мали неймовірні моменти, але голкіпер "Дніпра-1" Сарнавський та невезіння закарпатських футболістів зберегли ворота суперника сухими.

Читайте також:
Визначився володар Кубка Закарпаття із футболу

 До 79-ої хвилини. Саме тоді Саків вдало знайшов передачею Пиняшка, а Василь змістився в центр і пробив. Мабуть про цю мить футболіст мріяв ще з часів, коли забивав у ворота суперників "Минаю" ще в обласному чемпіонаті 3-4 роки тому. А тепер він здійснив свою мрію. І завдяки йому закарпатці повели в рахунку 2:1.

Перед цим варто згадати ще два епізоди. Перше – під час атаки "Дніпра-1", яка закінчилась нічим, Матіч випадково травмував свого ж голкіпера – Андрія Поповича. Та так, що воротаря забрала швидка і, звісно, його довелося замінити. Вийшов Каніболоцький і два рази завдяки неймовірним сейвам врятував свою команду! 

Пізніше гості залишилися в меншості. Хобленко у простому епізоді вибив м’яча руками, а потім боднув Книша, який вказав на це порушення арбітру. У підсумку – червона. 

"Минай" вирвав перемогу у "Дніпра-1" – 02

Зазначимо, що після 2 забитого минайці не зменшили обертів. Шпак, який вийшов на заміну, міг забивати 3-ий, але не потрапив у площину воріт з вигідної позиції. А далі став таки соавтором голу. Біля карного майданчика хотів переадресувати м’яча партнеру, але той відбився від захисника гостей  і якраз на вільного Нурієва, перед якими був лише голкіпер – третій гол в матчі, другий Анатолія і перший не з пенальті, а з гри. 

Реклама

"Дніпро-1" зумів ще один гол забити, вже у доданий арбітром час. Сфолив у своїй штрафній Саків і Коркішко реалізував пенальті. Але у підсумку перемога залишилася за закарпатською командою. 

 Завдяки цьому "Минай" здобув 9 очко та зміг обійти навіть "Дніпро-1" в турнірній таблиці. Чергова гра минайців відбудеться у наступну неділю, 29 листопада. Суперником буде луганська "Зоря". 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно