Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" програв та вибув з Кубка України

"Минай" програв та вибув з Кубка України

1/8 фіналу ще не була тією стадією розіграшу Кубка України, коли двом найбільш сильним командам нашої країни, київському «Динамо» і донецькому «Шахтарю», треба було вступити до боротьби за цей трофей. Однак інші учасники Української Прем’єр-ліги вже активно були задіяні в змаганні, тому зовсім не дивно, що окремі з них були зведені сліпим жеребом у пари для очного протистояння. Одну з таких становили «Олександрія» та закарпатський «Минай».

ВІДЕО ДНЯ

Це був вже не перший крок колективів Володимира Шарана і Василя Кобіна у цьому турнірі. «Поліграфи» на попередньому своєму кроці обіграли в регіональному дербі «Інгулець» із Петрового (4:1), а «Минаю» довелося зламати опір «Полісся» (2:1).

Читайте також:
Форварда "Минаю" визнали найкращим гравцем 10-го туру УПЛ
Реклама

Обидва головних тренери мали певні сподівання на цей турнір. Це твердження базувалося на присутності практично основних складів з кожної зі сторін, ось тільки, як виявиться трохи пізніше, підопічні Кобіна просто гратимуть в економ-режимі в плані фізичних витрат. «Минай» не був агресивним у жодному з ігрових проміжків, тому щастя біля чужих воріт у цей вечір так і не пізнав. Не поспішала нагнітати ситуацію і команда Шарана, ось тільки у них ефективно вийшло реалізовувати свої моменти.

Від «Олександрії» в першому таймі прийшло всього дві спроби вразити чужі ворота, а перша з них, на 5-й хвилині, виявилася успішною. Сітало вирвався в правий фланг контратаки під передачу з глибини, після чого переадресував м’яча на порожні ворота для Романа Вантуха. Наступний підхід трапився тільки в середині першого тайму, але Довгий ударом із центру штрафного майданчика, не без допомоги рикошету від захисника, запустив м’яча високо над воротами.

Реклама

Перевага була позначена господарями досить швидко і чітко, тому абсолютно не дивувало подальше володіння ситуацією з їхнього боку. «Минаю» залишалося з цим лише миритися, тому що відповідні спроби атак від гостей завершувалися вже під час перетину м’ячем центральної лінії. Довести гру до переможного завершення в таких умовах – справа досить проста.

Володимир Шаран ще і прискорив свою команду в другому таймі, випустивши на поле додаткових гравців основи, яких не було з перших хвилин. У закарпатців кадрові ресурси були обмежені, тому гідної відповіді у цьому компоненті у них не знайшлося. Незабаром «Минай» почав пропускати додаткові м’ячі, а гра поступово наближалася до свого завершення.

Читайте також:
"Минай" вирвав перемогу у "Дніпра-1"
Реклама

Фол проти Шастала з боку Саківа в лівому фланзі штрафного на 61-й хвилині дозволив «Олександрії» отримати право на пенальті, який точним ударом у правий кут реалізував центральний захисник Бондаренко. І вже під час фінальної подачі кутового з лівого флангу в компенсований час, Олексій Довгий завершив передачу Мишенка на ближній кут воротарського обережним ударом п’ятою.

Фінальний свисток арбітра Євгена Арановського зафіксував прохід у чвертьфінальну стадію «Олександрії».

Кубок України. 1/8 фіналу.

«Олександрія» – «Минай» - 3:0

 Вантух, 5, Бондаренко, 62 (пен.), Довгий, 90+5

 Шастал, 32 – Допілка, 28, Голодюк, 48

«Олександрія»: Паньків – Вантух, Бондаренко, Дубра, Стецьков (Задерака, 64) – Довгий, Гречишкін, Грицук (Ковалець, 46) – Шастал (Мишенко, 80), Ситало (Устименко, 70), Лучкевич.

Реклама

«Минай»: Каніболоцький – Саків, Допілка, Лопирьонок (Хахльов, 60), Меліченко – Малепе, Голодюк, Ткачук – Нурієв (Ахмедзаде, 85), Шиндер (Карноза, 78), Кожанов (Глагола, 78).

Арбітр: Євген Арановський (Київ).

Стадіон: «КСК  Ніка» (Олександрія).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно