Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відкрили новий баскетбольний майданчик

В Ужгороді відкрили новий баскетбольний майданчик

Ще один спортивний майданчик відкрили в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Баскетбольний майданчик – у спільному дворі багатоповерхівок на вул. Олексія Бестужева-Рюміна, 4, Марії Заньковецької, 77, Тиводара Легоцького, 21,23 – збудували у рамках Бюджету громадської ініціативи.

На відкриття завітали й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, його заступник Василь Пинзеник, депутати Ужгородської міської ради Віталій Готра та Володимир Білонка, співавтори проєкту Василь Товтин та Ольга Павлова.

Реклама
Читайте також:
Михайло Кополовець завершив кар’єру футболіста

За словами Богдана Андріїва, міська працює над тим, аби таких сучасних місць для занять спортом було в Ужгороді ще більше. За минулі 5 років в школах обласного центру Закарпаття збудували 10 мультифункціональних спортивних майданчиків, цього року запланували їх зробити ще у трьох навчальних закладах. Майданчики будуть не тільки місцем для тренування футболістів чи баскетболістів, тут зможуть займатися спортом, гратися всі діти.

Реклама

На новому баскетбольному майданчику тренуватиметься й команда юних ужгородських баскетболістів, яка нещодавно посіла ІІІ місце у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі. Тренер Василь Товтин – автор проєкту «Створення мережі баскетбольних майданчиків Ужгорода (1 етап)» – розповів, що такі місця для тренувань були його дитячою мрією, а тепер радіє за своїх вихованців, які зможуть ще краще вдосконалити свої вміння. На першому етапі завдяки Бюджету громадської ініціативи запланували в місті збудувати три баскетбольні майданчики, обирали локації в різних частинах Ужгорода, де чимало багатоповерхових будинків (Новий район, центр, Шахта).

Богдан Андріїв зазначив, що високий результат на всеукраїнських змаганнях, на які діти поїхали зокрема й за підтримки міської влади та депутатського корпусу, свідчить про велике майбутнє закарпатського баскетболу, вручив хлопцям нові баскетбольні м’ячі. Підлітки ж відзначили сьогодні потрійну радість – не лише недавню перемогу та відкриття сучасного майданчика, а й день народження одного зі спортсменів команди юних баскетболістів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно